Kylpyamme nash kustomit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 8.8.2005.

  1. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    [​IMG]

    How about a brand new Nash, Sir?
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Tässä tosi kiva kuva: Rambler farkkuja GMC Cannonball rekan kyydissä:
    [​IMG]
     
  4. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Upeita vehkeitä.
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu myrkkyä se on etenkin ikuista autokuumetta potevalle. 8)
     
  6. dustujevski

    dustujevski 1st gear

  7. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Toivottavasti on ollu vyöt lanteilla. Eikös se Nashin porukka ollu ensimmäisiä joilla oli turvavyöt saatavilla. :-?
     
  8. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Katunäkymä Baldwin, Michigan, 50-luvun alussa.
    Ylpeän näköinen Ambassador tuossa kulmassa. Taitaa olla kattoteline...

    [​IMG]

    Nassin takana 1948 pontiac ja sen takana samanikäinen Suburban letukka.
     
  9. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Traffic Accident...Sepulveda Boulevard South of Mulholland Drive, 1951

    10 October 1951. Traffic, Sepulveda one mile south of Mulholland Tunnel. Woman victim is Mrs. Luella B. Lingle, 42. Note on D 29, which is overall view, that top section of power pole has snapped off, and is supported by high voltage wires (at least I hope that is what D 29 shows)".; Supplementary material reads: "Illustrated. WLA, 1951-10-10. Mrs. Luella B. Lingle, 42, 7524 Austin Ave., Van Nuys, was taken to Santa Monica Emergency Hospital with a fractured arm and probable fractured nose plus severe lacerations after her car crashed into a power pole approximately one mile south of the Mulholland tunnel on Sepulveda. Mrs. Lingle told police she was going north on Sepulveda about 30 or 35 mph and apparently went to sleep. Mrs. Lingle is employed at the same hospital -- Santa Monica Hospital, in the diet kitchen. The impact caused the upper portion of the power pole to snap off, and this portion of the pole attached cross-arms, insulators, etc. were supported in the air by high voltage wires which remained intact. The hospital says she is in fair condition. 4:00 am".
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No jopas oli Kautsilla tarina. Hieno rivi aikanasa kalustoa Tinareen kuvassa. Penskana luulin, jotta nuo GeeÄmmän luiskaperä coupet ovat harvinaisiakin, mutta yllättävän paljon niitä vanhoista kuvista pongaa vaikkapa ns. Club coupeihin verrattuna. Saattaa, jotta olen väärässä tosin. :odroll:
     
  11. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    OT: GM luiskaperät

    Tuotantoluvut saattaisi olla verraten helppo kaivaa eri merkkien historiikeista. Kyllä niitä yllättävän paljon näkee sekä ajossa, että projekteina myytävänä. Hinnat vain ovat ihan viime vuosina alkaneet karata.

    Tuossa kuvassa näyttäisi ajalevan Buick tai Cadillac "sedanette", l. luiskaperä. Nuo 1946-48 GM luiskaperät sekä vastaava nuorempi sukupolvi 1949-51 on minunkin dream car. Täydelline onni olisi, jos kauniin kuoren sisällä olisi hydramatic tai dynaflow automaatti. Koneesta ei niin väliä. Esim Oldsin lättäpääkuutonen kelpaisi minulle aivan hyvin, vaikka Cadillacissa on V8 ja Buickissa se suora OHV kasi. Mutta tämä olisikin jo oman ketjunsa arvoinen asia...
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Juu etenkin tuo vanhempi '40 luvun sarja on minun mieleen. Tietenkinhän niitä on arvostettu enemmän jo ammoisista ajoista kuin vaikkapa sedaneja, niin ymmärtää, jotta jokunen on säilöönki jääny. Dynaflow tai Hydramatic toisi varmaan arkeen luksusta suklaan lailla. :)
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  15. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Van olipa kommee se Oulun Nasu! Mikä lienee auton kohtalo? Tuskin suomiauto. Jos olisin ollu näyttelyssä paikanpäällä olisin varmasti pyörtyny sen nähdessäni. Valokuvatki pitää katsoa sillen pikkuhiljaa hiirtä lasketellen... Huoh... :p
     
  16. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

  17. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No eipä oo paljon autosta jäljellä, van Nasuhan kelepaa aina! Vieläkö lie Nasun maski Sotkamon lähistöllä kannonnokalla?
     
  18. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Oli ainakin pariviikkoa sitten vielä.
     
  19. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  20. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!