KYSYMYS uuden moblarin mms kuvista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rokki383, 24.9.2010.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    joku oli otellut känny kameralla kuvia jotka julkaistiin uudessa mobilistissa, yöunet meni phonexis coupen takia, eli jos arvon kuvaaja sattuu lukemaan tätä palstaa tai joku lukija tietää kuvaajan tai jotain muuta kuvan autosta niin olisin kiitollinen jos ottaisitte yhteyttä yv:llä tai puhelimitse 045-1308964/masa. olisin kiinnostunut tollasesta projektista
     
  2. 85840845

    85840845 Gearhead

    Jep, toi autohan seisoo täällä Pirkanmaalla, oli n.25v.sitten Ylöjärvellä, 3-tien varressa vuosikausia kaikkien ihmeteltävänä, edelleen on ulko seisotuksessa monen muun auton kanssa, ainakaan ennen ei ole mikään ollut myytävänä, ainakin muutama vuosi sitten samassa paikassa oli mm. 57 Mercury, 58 Cadillac .

    En oo varma onko toi kuva otettu sieltä missä itse vierailin ,mutta auto on sama.

    KK
     

Kerro tästä muillekin!