kytkentäkaaviota?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Gary Grand, 13.2.2007.

 1. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Löytyisikö joltakulta 1992 Chevy van dieselin moottorin johtosarjan kytkentäkaaviota ja tulipellin liittimen napajärjestystä?

  Pitäisi kyseisen auton moottorin johtosarja parittaa 1979 bensa pick Upin korin kanssa, eikä minulla tietenkään noin uusiin peleihin mitään kaavioita ole :cry: Kyllähän ne johdotukset itsekin saisi selvitettyä, mutta valmiista kuvasta se kävisi huomattavasti helpommin.

  Pickkariin kuvat kyllä löytyy :wink:
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Mullakin oli vaan vanhemmat kytkentä-kaaviot... -67- -86.
  :cry:
   
 3. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Kaavioita?

  Hei! Eikö kenelläkään?
  Auto kyllä alkaa olemaan kohta koekäyttöä vailla, mutta olisi silti mukava tarkistaa npoita omia napajärjestyksen muutoksia...
  Alfamerin kirjan löysin kirjastosta, mutta; kas kummaa, sielläkään ei ole dieselien kytkentöjä... :wc: :wc:
   
 4. Eyetech

  Eyetech Gearhead

  Mulla on jossakin 1980 Scottarin kaavio, mutta siitä ei taida paljon apua olla (?)
   
 5. puusilmä

  puusilmä Gearhead

Kerro tästä muillekin!