Lämppärin puhaltimessa toimii kaksi nopeutta ja kaksi ei

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Isamu, 3.5.2021.

 1. Isamu

  Isamu 2nd gear

  Potilas 1971 chevrolet monte carlo ja mystisenä juttuna puhaltimella toimii kaksi ylintä nopeutta ja alimmat ei, olisiko kellään suoria ajatuksia mistä voisi johtua?

  Puhallin lopetti toimintansa viime kesänä ja nyt uusittuna esivastuspaketti, nopeuskytkin sekä rele ja näiden kaikkien pitäisi olla oikeita osia. Pistokkeet osuivat suoraan kohdilleen kun vaihdoin noita, viimeisimpänä kytkimen kojelautaan jolloin sain edes jotain eloa aikaiseksi. Ostaessani auton kaikki puhaltimen nopeudet toimivat.
   
 2. 383

  383 Gearhead

Kerro tästä muillekin!