Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja VSOP, 30.9.2016.

 1. VSOP

  VSOP Gearhead

  Tulevan viikonlopun näyttelyssä kertsillä on miehitetty osasto, tervetuloa siis moikkaamaan ja vaihtamaan kuulumiset, ostelemaan kerhotuotteita, myös uutta pipoa ekaa kertaa myynnissä.

  Kesänatikoissa olleille autokunnille jaossa odotettua tapahtumatarraa lasiin.

  Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita, liittyminen käy näyttelyssä oikein näppärästi !
   
 2. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Onkohan se Rawlings siellä jossain tietyllä osastolla notkumassa molemmat päivät vai kiertelee yleisön seassa vai pelkästään johonkin tiettyyn aikaan jossain?
  Itselleni ei niin tärkeää mutta poika on nimenomaan sen takia lähdössä, niin tietäisi vähän ajoittaa.
   
 3. VSOP

  VSOP Gearhead

  Ei ole tietoa, mutta jos toimii kuten amerikanvieraat aiempina vuosina, niin eiköhän Riku Raakile tuolla ympäri näyttelyä tepastele molempina päivinä. Kirsi varmaan vastailee tarkemmin JOS EHTII :)
   
 4. VSOP

  VSOP Gearhead

  Tulevan viikonlopun Lahden Jenkkiautonäyttelyssä 30.9-1.10.2017 FSRA ry on mukana neljän auton osastolla. Tule moikkaamaan, kerhotuotteita myynnissä ja uudetkin jäsenet ovat tervetulleita liittymään kerhoon !
   

Kerro tästä muillekin!