Laillinen työkalulaatikko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja timppa, 15.11.2009.

  1. timppa

    timppa Gearhead

    Saako vielä nykypäivänä pultata vanerikirstun pakun takaluukkuun kiinni ilman että "Jetsonit" tai "Mr. Suikkahattu" tulkitsevat laittomaksi lisäjakkaraksi?
    Meinasin kun olis ylimääräinen n.40x40x2000 saranakantinen vanerilaatikko, jos siihen sahaisi pyöräkotelolle aukon ja ruuvaisi lättäpäillä kiinni, niin ei öljypurkit, tunkki ja muu roina pyörisi pitkin konttia. Ja sopisi viellä kipsilevytkin järjestämättä kyytiin.
     
  2. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Itselläni on ainakin tuollainen ollut, eikä ole katsastuksessa alettu väittää lisäistumeksi. Siis rekisteröityna vain 1+1 istuimilla.
     
  3. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Ja jos haluaa pelata "varman päälle" niin tekee siihen laatikon kanteen reunat tai tekee siitä viiston jolloinka siinä on lähes mahdoton istua. :wink:
     
  4. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    No on toi mun loota kelvannut tollaisena suoranakin. Sen päällä on ollut hyvä tehdä työmaalla pieniä työkalu-huoltoja kuten moottorisahan teroitusta ja naulaimen tiivisteiden vaihtoa kun on tullut sateen takia taukoa kesken hommien...
     
  5. timppa

    timppa Gearhead

    Täytyy kävästä konttorilla kyselemässä heidän kantaansa.
    Suora kansi olisi hyvä juuri ton ketjunviilauksen kannalta...
     
  6. KajS

    KajS Gearhead

    Mitä jos kiinnität tuon laatikon esim. kuormaliinoilla. Silloinhan se ei ole kiinteästi autoon asennettu vaan kuorma on asianmukaisesti sidottu. Ja lattiassahan pitää olla kiinnityslenkkejä sopivissa kohdin...Kiinnitin tuollalailla 1990-luvun alussa kaiutinlaatikon transittiin. Silloin kun mörköiltiin ihan kauheasti kaikesta, mikä saattoi kohentaa "säälittävien tapausten"*) mukavuutta tavaratilassa.

    *) Säälittävät tapaukset-pykälähän on sittemmin poistettu, enää et saa poimia 7-henkistä etniseen vähemmistöön kuuluvaa perhettä hiacen perälle kantavuuden rajoissa. Sori, OT.
     

Kerro tästä muillekin!