Lasiliima ja ruostesuoja-aine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja heh heh©, 4.10.2006.

 1. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Onko tietoa kärsiikö lasiliima ruostesuoja aineista.

  Elikkä liimalasi on juuri vaihdettu ja ajatus olisi laittaa esim. kotelosuoja ainesta lasin kehyksiin. Sulaako (tuore) liima?
   
 2. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Toi oli eilen... ei se enää tänään siitä sula.
   
 3. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  No kysytään sitten, että pehmeneekö kovettunut liima?

  Lasimestari ei tiennyt, mutta oli sitä mieltä ettei kannata laittaa ruosteenestoja, mutta... mutta...
   
 4. nyffikaakoo

  nyffikaakoo 1st gear

  Ei se siitä ruosteenestoaineesta enää pehmene, kun on saavuttanut sen lopullisen kovuuden, arvelen. Liimalasin asennuksessa käytettävä praimeri on vähän samansorttista kuin ruosteenmuuntaja-aineet, että sen praimerin pitäis sitä alustaa suojata jonkin verran. Korinsuoja-aine varmaankin on hyvä lisä siellä kehyksen pinnassa hapettumisia estämässä.
   
 5. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Tuli kyllä ruosteita poisteltua sitruunahapolla. Sitruunahapolla kyllästetty talouspaperituppo maalarinteipillä tolppaan kiinni ja aika hyvin tehosi. Siihen sitten vielä hinkkausta ja ruosteenmuuntomaali ja välimaali ja pintamaali. Sitten vielä se primeri.

  Kyllä se varmaan kestää pitkään ruostumatta, mutta mielellään varmuuden maksimoimiseksi tekisi mieli jotain mömmöä sinne laittaa koska lasi maksaa yli 500 euroa, ja entiseen lasiin tuli poreita ilmeisesti juuri ruosteiden vuoksi.
   

Kerro tästä muillekin!