Levikeadapteri, spacer 1/2 nousulla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja JHämming, 22.8.2021.

 1. JHämming

  JHämming 3rd gear

  Löytyykö mistään 5x127 pultattavia levittäjiä jenkkien perus 1/2 nousulla? SteyrTrekillä tarjolla 12mm x 1.5 nousulla.
   
 2. Waxin

  Waxin 3rd gear

  Multa löytyy Tommys billetin n30mm adapterit 5x127 2kpl.
  Näissä on kiinni pinnapultit.
  Koitan ehtiä josssin välissä mittaamaan keskireiän ym
   
  JHämming tykkää tästä.
 3. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  Eikö siis millinen mutteri kelpaa vanteen kiinnitykseen vai mikä on syynä? Sehän pultataan auton omilla muttereilla napaan ja spacerissä on sitten millinen pinnapultti jossa mutterit mukana. Taitaa olla liki kaikki tällaisia mitä olen laittanut omiin. Pitää vaan olla lyhyet mutterit millä ne spacerit vedetään napaan kiinni ellei vanteessa ole tilaa pitkälle mutterille.
   
 4. JHämming

  JHämming 3rd gear

  Juu ei näistä juuri kokemusta. Olis vaan kaikennäkösiä letukan omia nättejä () muttereita valmiina jolla vetää sitten itse vanne kiinni. Mutta toki mukana tulevillakin vetelee.
   
 5. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  En tiedä miten nättejä muttereita sulla on mutta nippelitepolta saa varmaan lisää ja maailma on täynnä millisiä muttereita mistä valita. Ebaysta kun ostaa niin ne on yleensä kanssa millisellä.

  Voithan vaihtaa ne pinnapultit tuumaisiksi jos haluat. Prässää vanhat pois ja tuumaiset tilalle.
   
 6. JHämming

  JHämming 3rd gear

  Tosi nättejä : D mutta juu. Taivun millisiin helposti, tosi on että mutterit ei oo vielä onneksi loppunu maailmasta.
   
 7. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Mulla on SteyrTekin pultattavat spacerit ja laitoin spacerit kii akselien päihin alkuperäsillä muttereilla koska ei kierteet täsmänny. Ja mukana tulleilla sitten vanne kiinni. Ja ne mukana tulleet matalat pyöränmutterit toimivat tottakai sellaisenaan, mutta on aika halpaa rautaa vai mitälie metallia nyt onkaan. Sähkösellä pulttimopolla vetäsin auki ja kiinni kertaalleen niin vanteella kasa metallipurua ja muttereista alko jo kulmat katoamaan.
  Niissä mukana tulevissa muttereissa on myös todella lyhyt se pätkä, mihin hylsyn saa, niin pitää olla tarkkana että on hylsy on suorassa, muuten häviää kantit hyvin nopeesti.
  Eli kannattaa vaihtaa mutterit, edes paremmat milliset, jos niillä laitat vanteet kiinni.
   
  JHämming tykkää tästä.
 8. impala-63

  impala-63 Double Gearhead

  JHämming tykkää tästä.
 9. Ville L

  Ville L 3rd gear

  Joskus vuosia sitten tein kaverille 1/2 pinnastudeille spacerit. En muista miks se halus tai mikä se syy oli et halus käyttää tuumasia pyöränmuttereita mut rahalla siitä selvittiin.

  Eli just noi steyertekit ja niistä prässillä studit pois. Sit tais motonet tai muu harakiriliike tarjota just sopivalla rihla halkaisilla 1/2 studaria ni ne vaan prässillä takas.. Ehkä joku vanha saap tai volvon pyörän pinnapultti oli sopiva
   
 10. Hupeli

  Hupeli 2nd gear

  Noista biltsun muttereista lähtee pinta irti helpolla. Liiankin helpolla
   
 11. JHämming

  JHämming 3rd gear

  Jeps. Kuulostaa turhalle jumpalle väkertää tuumasia väkipakolla. Jos niitä nyt olis tehdasvalmisteena ollut tarjolla niin sitten.
   
 12. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Lähinnä kysymys on, onko niissä edes mitään pintaa, sen verran nopeasti ruostuvat.
   

Kerro tästä muillekin!