Löytyykö Buick 1980-82 Chassis manualia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Substitute, 25.4.2016.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Mulla olisi kiireellinen tarve saada selville että miten 1981 turbo Regalin (export, ei- tietokoneohjattu)nakutuksenestopiiri on kytketty ja mitä sen diagnostiikkaliittimestä saa ulos. Eli jos jollakulla on ko. manuaali niin siitä se kytkentäkuva ilmeisesti löytyisi. Korvaus vaivasta.
    Kipinä hävisi ja vika paikantui ESC-piiriin kun moottori käy sen ohittamalla.
     
  2. mprono

    mprono 1st gear

    1979 versio löytyy, jos siitä on apua.

    79:ssä nakutussensori on siinä imusarjan päällä. Jossain vuosimallissa se siirtyi lohkon takaosaan, käsittääkseni samalla kun imusarja vaihtui alumiiniseksi. Muistelisin 82 vuotta, mutta beforeblack sivuilla olevasta listasta se varmaankin selviää.

    Jos tuolle on tarvetta, niin laita meiliä mikko (piste) rono (ät) gmail.com
     

Kerro tästä muillekin!