M-B SL450 -72 oktaanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja T.hilter, 23.7.2015.

 1. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

  Kaverini haluaisi ajaa venäjän bensalla mutta jos tuo auto vaatii 98:a kuten myyjä sanoi niin käykö venäjän 95? Ei luulisi 8.0:1 puristuksilla vaativan tuota 98a. Euromallissakin oli vain 8.8:1 mikäli Wikipediaa on uskominen.
  Vai onko 98-vaatimus vain etanolin vähyyden takia? Rover 3500 toimi normaalisti venäläisellä 95-aineella ja siinä oli virimännät.
   
 2. hzemax

  hzemax Gearhead

  Wikipedia tuo objektiivisen tiedon valtaväylä. Onko tolla tiedolla joku lähde wikipediassa? Jos on, ni kannattaa ainaski kattoo et mikä tietolähde.

  Muuten uskoisin mersun nielevän ryssäbensaa siinä missä tiger tankkikin.

  Dieselissä, ainaskin vähän etäämmällä rajasta on ollu vettä seassa, ku naftasta pestään rikkiä vedellä ja prosessia oiotaan voittojen halusta.
   

Kerro tästä muillekin!