maali alustan osiin??? polttomaalaus??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja rokki383, 18.4.2010.

  1. rokki383

    rokki383 Gearhead

    millä maalilla ootte maalaillu alustan osia, huomenna menee tukivarret yms puhallettavaks ja värinhän ne kaipais päällensä, ferrexiä ja epoksia löytys tallin hyllystä, harmaana ja noistahan pitäs tietysti saada kiiltävän mustat, saattas myös olla mahdollista saada osat polttomaalattua, onko hyvä vaihtoehto???
     
  2. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Epoksi ja polttomaalaus on ihan OK.
     
  3. jusku1

    jusku1 3rd gear

    VHT epoxy paint paukkupurkki. Saa esim. US-partsista.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Ruiskuta epoksi pojalle ja päälle uretaani kiiltävänä. Voin laittaa sulle muutaman kuvan miltä valdon pohja näytti em. maalauksen jälkeen.Laita s-postisi YV:nä.
     
  5. black label

    black label 1st gear

    Itte olen aina käyttänyt hiekkapuhalluksessa ja pulverimaalauksessa. Pääsee niin paljo helpommalla ku ei tartte ite sotkee paikkoja hiontatouhussa. Kyllähän pienet osat päästelee itekki mutta isommat esim lehtijouset ja perät on kivempi antaa jonku toisen puhaltaa. Ja tollanen polttomaalattu pinta on oikeesti iskunkestävä, ei tarvi silkkihansikkain käsitellä. Hinta on ollu n. 200€ / lavallinen kamaa
     
  6. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Minä laitoin kiiltävän mustaa Miranolia oman auton alustan osiin, on iskunkestävä ja paksu maali, ainut huono puoli on että kuivuu reilun vuorokauden! Siveltävää maalia!
     
  7. rokki383

    rokki383 Gearhead

    tää ongelma ratkes kuin itestään, samassa paikassa missä puhalletaan niin maalari lupas vetää värin niskaan, käyttävät jotain pikkusen tanakampaa teo epoksia, on aika tiukkaa, teräskuula sinkolinjasta saa vetää kappaleet kuulemma useemman kerran läpi jos tulee kappaleisiin väärä väri, luulis kestävän tukivarsissakin :poff:
     
  8. Hermut

    Hermut 1st gear

Kerro tästä muillekin!