maasturi hakusessa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja yadong, 19.9.2015.

  1. yadong

    yadong 1st gear

    Tervehdys.

    Nelikon hankinta on kutkuttanut mieltä jo hyvän tovin, mutta vielä en ole raaskinut sellaista hankkia. Nyt kävi sitten yhden sortin ihme ja parempi puolisko näytti vihreää valoa uuden kulkineen hankintaan. ;)
    Nelikosta haaveilun lisäksi tänä keväänä tuli aivan järjetön jenkkikuume niin kaikki tieto ko. nelikko kulkineista otetaan ilolla vastaan.
    Myös muut maasturi specsit huomioidaan koska täytyy kuitenkin huomioida kulutus, varaosat, huollot jne jne.

    Mutta sitten asiaan.
    Iskin silmäni Chevroletin Blazeriin ja siitä etityisesti kaipaisin tietoa että minkälaista kannattaa lähteä hankkimaan. Kulutus saisi olla lähellä 10l/100km ja mikä moteista + laatikoista on kestävin, bensa vai diesel (4.3l, 5.7l, 6.2l), automaatti vai manuaali. Pyöreälamppuinen kiinnostaisi kovasti ja varaosatkaan ei taida olla hinnan kiroissa. Taitaa olla vaan kulutus joka osto kohteen kestävyyden lisäksi määrittää.

    Mutta niin kuin sanottu niin kaikki specsit muistakin maastureista on tervetulleita.
     

Kerro tästä muillekin!