Malmin kisat kisailtu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Fuselage, 13.3.2023.

 1. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Surullista.
   
  Gary Grand, kerkko ja LehtinenA tykkäävät tästä.
 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  "Syyksi kaupunki on kertonut meluvalitukset ja luonnoneläinten pesintäajat."
  Hypoteettisena pohdintana, loppuisiko tasapuolisuuden nimissä esim. muslimien rukoushuudot, jos niistä tekisi meluvalituksia? Tai eloapinoiden tiensulkusirkukset? Tai saisiko meluvalituksia tekemällä joku ajettua alas vaikkapa Linnanmäen toiminnan, koska sieltäkin tulee kesäaikaan meteliä? En paljoa eläimistä tiedä, mutta jatkuuko niillä pesintäaika koko sulan maan ajan vuodesta, ettei kisaaminen onnistu milloinkaan? :odroll:
   
  JYR, Kustom STW, Gary Grand ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. 383

  383 Gearhead

  Nyt pitäisi panostaa hyvinkää kiikala vesivehmaa ;)
   
  JYR, Slant Sickness, kerkko ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. väsynyt

  väsynyt Gearhead

  Räyskälä?
   
  JYR, Slant Sickness ja kerkko tykkäävät tästä.
 6. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Kohta on oikeasti syyt käydä kehien sisällä vähissä...:(
   
  maxvo2 ja Seevu tykkäävät tästä.
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Malmin eläinparat.

  Liki 80 vuoden ajan alueella on tapahtunut evoluutiota linnuille ja nisäkkäille. Villi-ihmiset on pidetty pois alueen puskista ja puissakiipeilystä.
  Ympäri vuoden, eniten pesimiskaudella alueella on ollut toiminnassa erityisiä villi-ihmisten karkoittimia. Näiden karkoituslaitteiden tyypillinen käyttö on ollut moottorin lämmitystä, pitkää rullausta(varikko)suoraa pitkin. Kentän päätyyn asettuminen. Jarruja vasten moottorin kuormittaminen, jonka perään välittömästi kentän mittainen moottorin kuormittaminen niin täysillä, kuin vain moottorista irti sai. Äänestä välittämättä.

  Drag racing ainoastaan jatkoi tuota perinnettä siten, kuin vain maakulkuneuvoilla voi jäljitellä ilma-alusten aktiviteetit.

  Pian villi-ihmiset valtaavat kentän puistot ja puut. On siinä tikanpojalla, jäniksellä ja ilvekselläkin ihmettelemistä.

  (...kunhan tuulettelin harmitustani.)
   
  -71 MoPar, JYR, LehtinenA ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Weijari

  Weijari Gearhead

  Enemmänhän siellä nyt metelöidään kuin aikoihin ja vielä sellaisilla alueilla jossa toiminta oli ennen hyvin vähäistä. Enemmän tuosta rakentamisesta ja mylläämisestä melua tulee varsinkin kun paalutus alkaa. Kyse on siitä että pyritään luomaan mielikuva joutomaasta jolla ei ole mitään toimintaa: Ensin kieltäydytään toiminnasta kaikenlaisella puoliperusteettomalla johon tapahtumahakijoilla ei ole aikaa puuttua. Sitten hakemukset alkaa vähetä kun lupia ei kuitenkaan saada ja lopputulos on todella se että kukaan ei käytä. Tässä pitäisi haastaa Helsinkiä, mutta viitsiikö kukaan?

  Taitaisi muuten olla oikeus eri tahoilla vaatia nuo valitukset nähtäviksi kun ovat julkisia asiakirjoja.
   
  JYR tykkää tästä.
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Malmin kentän ystävät ry (tai sinnepäin) laittoi jo kauan sitten pj:n paikan avoimeksi. Se on tod näk ollut semmosta tuulimyllyä vastaan taistoa.
   
 10. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Eipä kaupungin toimet taida oikeasti päivänvaloa kestää. Kentän ympäristön tonttikaupat, liito-oravien suojelu (= puut nurin...), vieressä olevan puron elvytetty kalakanta, lentokenttäalueen harvinaiset hyönteislajit ja bioversiteetti yleenä, vihreät arvot yleensä ( rakentamisesta aiheutuu sen verran päästöjä, että niiden kuittaamiseen ei sukupolvi riitä), tuskin alueelle vakavaraisia kansalaisia muuta (maaperän/rakennusten vajoaminen paalutuksesta huolimatta) joten toiminee tulonsiirtona gryndereille... ja mitä vielä.
   
  JYR, Seevu ja faffeli tykkäävät tästä.
 11. Sinne muuttaa juuri niitä karvakäsiä, joita emme tänne maalaiskaupunkeihin halua. Minusta on hyvä että niiden iso esiintymistiheys on juuri kehäkolmosen sisäpuolella. Ilmaston lämpeneminen tuo vieraslajeja eteläiseen suomeen, niin se vain menee.
   
  jorkkeri72 ja ak72 tykkäävät tästä.
 12. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tietääkö kukaan mitä sen pyöreän asemarakennuksen varalle on suunniteltu ?
  Vai meneekö sekin vihreässä kiimassa tuhannen päreiksi?
   
 13. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Minusta jossain oli, et se remontoidaan. Ja samalla se kenttä yms edusta revitään auki. Että ongelmia tulee varmaan löytää tiloja pre-cruisinki porukalle. https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000009316057.html
   
 14. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Asemarakennus on suojeltu. Sen vuokralaiset on häädetty ja remontointi alkanee pian. Tuleva käyttötarkoitus lienee homehtuminen koskei kellään ole varaa sieltä rempan jälkeen tiloja hommata.

  Malmin ajot; no 200 metriä liukkaalla ja kehnolla radalla. Kuskina ei ikävä tule. Mut kivahan se olis että PK-seudulla olis vähintään muutama tuon kaltainen tilaisuus vuodessa helposti saavutettavissa.

  Ilmeisesti päättäjät kujitenkin ovat sitä mieltä että kaluston suorituskyvyn testaaminen tulee tuoda lähemmäksi kansalaisia, eli normikaduille.
   
  Laszlo, LehtinenA, pe-le ja 10 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. väsynyt

  väsynyt Gearhead

 16. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Olen märissy tästä ennenkin, nuoret on jo siirtynyt tähän. Heillä on tapahtumia missä kisaavat.
   
 17. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Joo, niist saa lukea lehdistä. Eipä niit just Malmillakaan nähty ole. En mä pidä sitä viisaana enkä itse siihen lähde. Meil kuitenkin on edelleen noit suorituspaikkoja kohtuumatkan päässä vaikka pari haavekaavailtua Malmin kisaa pois jääkin. Vesivehmaat, Hyvinkää, Kiikala noi lähimmät, jois sitte ajetaan ihan kilpaakin. Riverside Cruisers järjestää niiden lisäksi testipäiviä. Ja jos vähän kauemmas täältä raahautuu, niinkuin tulee tekemään, niin on Motoparkkia, Pohjanmaata ja Poria.

  Mut siitä huolimatta huolestuttavaa kehitystä jos tapahtumia ei saa järjestää, sitä tulee pitää framilla ja saattaa päättäjien ymmärrykseen miten se voi vaikuttaa.
   
  kerkko ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
 18. kerkko

  kerkko 2nd gear

  Hyvin tuossa yllä todettu. Kaikenlaisissa teknillisissä harrasteissa olisi myös vankkaa pohjaa elämään, opintoihin ja ammattiin. Hyvää pohjaa opintoihin ammatilliselta tasolta yliopistoihin. Nämä harrasteet hyvin valitettavasti ovat katoavaa kansanperinnettä. Lennokit, veneet, radioamatöörihommat, harrastemoottoripyörät ja -autot. Tarjolla olisi mukavassa ja huomaamattomassa muodossa perusteita vieraissa kielissä, lämpövoimakoneissa, mekaniikassa, sähköopissa, kemiassa, materiaaliopissa, ym. Yhteiskunta saattaisi pystyä hieman edesauttamaan asiaa myönteisellä suhtautumisellaan? Mutta näin nyt mennään, näköjään ja valitettavasti.
   
  Laszlo, NY4dHT, C4vettester ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tekniikan alan harrastukset koristavat kivasti työhakijan CV:n. Olen saattanut muutaman valinnan tehdä harrastustaustan perusteella itsekin.
   
  Laszlo, Seevu ja kerkko tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!