Man Cup Motorcycle World Finals 2021 - Eurooppalaisia tiimejä menossa mukaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami_Vaan, 13.10.2021.

 1. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Moi,

  Ollut niin hiljaista täällä, että on pakko avata uusi viestiketju.

  Onko kellään tietoa lähteekö kukaan Eurooppalainen tiimi FuelTech World Finals (South Georgia Motorsports Park on November 18-21, 2021) kisoihin ajamaan kilpaa?

  - Tällainen uutinen (https://mancup.info/man-cup-2021-world-finals-welcomes-back-overseas-racers/) "2021 World Finals Welcomes Back Overseas Racers" on ollut mancup.info web-sivuilla jo jonkin aikaa.... Eli periaatteessa sinne olisi mahdollista mennä.
   
 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  ... Eipä taida olla menijöitä...

  - Ellei joku Jaskan tekemä pyörä (kuskina Jaska, Vesa, ?) yllättäen (salaisesti, ilman suurempaa mainostusta) ilmaannu sinne ajamaan...


  Enää 3 viikoa kisoihin!... Toivossa on hyvä elää!
   

Kerro tästä muillekin!