March Meet 2009 Famoso Dragwayllä

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja SG440, 5.3.2009.

 1. SG440

  SG440 3rd gear

  Nostalgiapamaus alkaa perjantai aamulla seitselmältä Famosossa. Stadin lentokentällä odotellaan koneen lähtöä. 500 kpl pre 1972 kilpuria valmistautuu kauden avaukseen. Rodeja, kustomeita ja swappia. Ennen kaikkea nitro fedejä ja funnyjä.

  T:HF
   
 2. Käkö

  Käkö Gearhead

  Pitäkää hauskaa ja kysele mitä ne slantilla olevat fedit siel maksaa... :rotfl:
  Saa se olla alteredkin... slantilla... :rotfl:
   
 3. vinkkeli

  vinkkeli 3rd gear

  toivottavasti on hienot kelit. sillon kun ite kävin niin mentiin kisapaikalle ja oli aika hiljasta sitten selvis et kisat on siirtyny viikolla eteenpäin,
  oli sielä aika vittuuntunutta porukkaa kun olivat tulleet parin osavaltion halki.

  onneks oli itellä parin viikon loma niin päästiin seuraavana viikonloppuna takasi, meni vaan vähä suunnitelmat sekasi mut ajeltiin sieltä deathvalleyn( jossa tuli lunta taivaalta ,mutta dyyneillä sielä pohjalla oli kuitenkin n.18astetta lämmintä) läpi vegasiin(vegasissa yöllä n5 astetta pakkasta päivällä n13 lämmintä) ja sieltä 66sta grand canyonille (jossa paikoin 50cm lunta :x )ja 66sta takasin losiin jossa pyörittiin h-moilasena ja sit takas bakersfieldiin.

  vuorten yli kun noustiin niin suomipoika päästi ohituskaistaa kun muut matelivat lumisateen takia :rotfl:

  no kisat sai vietyä jotenkin läpi, välillä tihuutti vettä, kylmä ku ryssän helvetissä.
  nitrotkin päästeli sateen liukastamalla radalla ja oli se sen näköistäkin.

  mut aivan helvetin hieno reissu tuskin sinneppäin voi huonoja reissuja tehdäkään
   
 4. BBC

  BBC Guest

  Bakersfield

  Se on kovettu kisa. On tullut parina vuonna oltua ja ajoinpa siellä lisenssinkin.

  Nitrotkin menee parhaimmillaan 5sek aikoja ja katsomot on koko 400m matkalla täynnä pähkinänsyöjiä.

  Oltiin viimes Eeron kanssa ko kisassa ja vuokrattiin asuntoauto, joten ei tarvinnu jonotella pois ja radalle kun muutaman päivän sai nautiskella paikanpäällä aamusta iltaan.

  aulis
   
 5. vinkkeli

  vinkkeli 3rd gear

  joo ja lisätään tähän vielä et katsomoissa oli kyllä tilaa, ja parkkipaikalla

  en muista mikä viikonpäivä oli
  tais olla lauantai ja sunnuntai saatto olla parempi, mutta tuli niitä aikatauluongelmia niin joutu lähteen sieltä lauantaina pois :cry:
   
 6. SG440

  SG440 3rd gear

  Huomenta. Joo kyllä kelit näyttäs suosivan koko viikonvaihteen ennusteen mukaan. Bakersfield on kuin pakattu täyteen harrastajia. Onneks tuli motelli varattua etukäteen. Lähden tästä lompsimaan aamiaiselle.

  Luulis täältä löytyvän Käkö sullekkin sielunveljiä :D
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Otahhan Porin Piru kuvia niin katellaan varikolla niitä,sauttaa olla -37 Pontiacciaakii ainakii varikkoaatona.Terv:Savolainen viäräselkä Ps.Oisit tulluna tänne savvoon niin ois pistetty tallin ovet kiinni ja sanottu Valkoselle Miehelle että pannoo konneet jytisemmään niin ois ollunna nostalgioo ihan tarpeeks niin ois säästynnä nuo hirveet pitkät lentomatkat tuollaisiin jonniin joutaviin tapahtummiin!!! :rotfl: Lähennii tallille laittamaan sitä Savon noppeinta -37 Pontiaccii että piästään ratalle. :rotfl: :rotfl:
   
 8. SG440

  SG440 3rd gear

  Toinen kisapäivä takana. Pää punanen kun hillonuija. Kymmenen tuntia tönötin katsomossa. Jesus mikä meininki. Eilen ekalla nitrofedi kierroksella eka pari yritti ajaa autonsa solmuun keskenään.
  Nyt kyllä tuli valkeus tähän hommaan. Ahdettu alkkismotti ja äkkiä. On meininikiä.

  Tosi hienoja autoja ja paljon. A / Gas ryhmä esimerkiksi. Promoditasoista kalustoa ja todella hienosti viimeisteltyä.

  Tänne se savon nopein pitäis tuoda.... :D

  T:H
   
 9. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Hurreihin tuleva nostalgia-Nitro myös paikalla

  [​IMG]
   
 10. SG440

  SG440 3rd gear

  Joo oli hieno peli ja tais kuutosen puolelle mennäkkin. Pari aika-ajoa näin. Ekassa oli jotain nestevuotoa mutta toinen oli parempi. Pudotuksissa en enään nähnyt sitä. Kisat on nyt katseltu. Ens viikonvaihteessa on Goodguys tapahtuma täällä Costa Mesassa.

  T:HF
   
 11. Käkö

  Käkö Gearhead

  Otitkos kuvia niistä sadoista slanttidrägstereistä? :rotfl:
   
 12. SG440

  SG440 3rd gear

  Yksi alteredi oli kuukalla.Harvinaista se on näköjään täälläkin. Meni kyllä kohtuullisesti. Kuvia on kauhea määrä mutta en ole ehtiny vielä plokkaamaan.
   
 13. BBC

  BBC Guest

  FAMOSO

  Voi perhana, kuulostaa hyvältä ja kyllä tuo March meet on vain tapahtuma johon pitäisi vääntäytyä joka vuosi. Tosin eipä niissä muissakaan kisoissa mitään vikaa ole,... ja sitä kalustoa on niin perhanasti ja hot rodeja katsomon takametsä täynnä esittelyssä,... ristus.

  No, onneksi rupeaa olemaan trailerit ja vempaimet viittä vaille nipussa ja pääsee tekemään oman läjän käynnistyskuntoon, jos ny näitä paskahommia voi famoson katsomoon verrata,....

  aulis
   
 14. supo

  supo Gearhead

  Joko HF ostit sen ahetun alkkismotin siihen sinun FEDiin?Olis muuten kova juttu tänne,vetäs ensimmäiset 100 metriä täyvellä tai sitten 300 metriä körötellen ja sitten vähän kovemmin ja sitten 8,901 maaliin!!!Ja siitähän se ajatus lähti!!
   
 15. -31

  -31 3rd gear

  Mitähän sille sun Rehu Murrisonnille tapahtuu......
   
 16. SG440

  SG440 3rd gear

  Huomenta. Aikaeron kanssa tässä taistellaan ja kirjotellaan. Juu jälkimmäisenä viikonloppuna oli Costa Mesassa Goodguys Orange County get-together tapahtuma. 2000 kpl rodeja ja muskeliautoja. Vaikea olisi ollut olla tuomaristossa kun parhaimpia valittiin.

  Kyllä dragracingin suhteen on nyt nähty valo. Suunta on selkeä. Juttelin kahden kaverin kanssa, jotka ajavat Tuttle FED:llä nitrolla ja katselin heppujen suorituksia. Homma etenee ja nyt kyllä Simolta tilasin viimeisen bensatynnyrin. Tämä kausi mennään näillä, mutta jatkossa sitten.
   
 17. BBC

  BBC Guest

  FED

  Totta puhut. Tuommoiseen vimosen päälle rakennettuun uuteen etumoottoridragsteriin kuuluu semmonen nitro Alan Johnsson kansinen mosa. vaikka ajaisin varmanpäälle meiningillä niin menee kyllä 6,5sek täällä meidän radoillakin.

  vähän kytkinmiestä, opiskelua ja töitä varikolle ja siitä hän se lähtee.
  Olisi hyvä lisä hieman kuihtuvaan Competition ryhmään,... ja mitähän se tupla A indeksi onkaan? matala 7sek.

  Itse en tohdi lähtä nitron kanssa vasta kuin tänä kesänä on metanolilla räjäytetty kaikki paskaksi. sitten uusi lohko jne ja nitrot tankkiin,...


  aulis
   
 18. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Re: FED

  Ei Nitrolla mikaan hajoo, tai no joskus ehka jotain pienta :rotfl:
  Ahrettua alkooolia vaan, tai vapari-nitro olis mielenkiintoinen....
   

Kerro tästä muillekin!