Matkamittari ja trippi heittää mitä sattuu ( ehkä ratkesi )

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja itkonen, 16.9.2007.

 1. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Tänään vikakirjoon tuli uusi hienous:

  Matkamittari ja trippi ovat suurimman osan ajasta ihan vaan jumissa. Välillä liikkuvat hitaasti, välillä hetken normaalisti ja välillä jopa taaksepäinkin vähän matkaa. Nopeusmittari toimii normaalisti. Kippona siis K1500 1988 chevy digimittarilla. Onko joku törmännyt moiseen autojobbarin unelmamittaristoon ennen? Uskaltaako tuota purkaa vai onko osat mallia ei saa ikinä paikoilleen takaisin.
   
 2. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Tänään toimi hienosti noin 10 mailin matkan jonka jälkeen hyytyi taas täysin. Any ideas? Pitäisi yrittää huomenna tuota sorkkia kuntoon, vinkit tervetulleita!
   
 3. Piilofarkku

  Piilofarkku 1st gear

  vau

  Vai että taakke päi, nyt on toiki nähty. Yleensä nuo digimittarit vaan toimii lisäten lukemaa tai ei sit ollenkaan. Piirilevyllä häikkää laskurisatiaisessa / tai sen ohjauksessa. Yritä kattoo hyvässä valossa vaik suurennuslasin kaa murtuneita juotoksia piirilevyltä. Tinauksessa oleva tummarengas/halkeama on merkki kolville, tippa uutta tinaa ni hyvä tulee. Muuta ei tuu mieleen näin sokkona lonkalta heitettynä...
   
 4. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Kiitoksia tuosta ohjeesta, pitää huomenna tutkia piirilevyä, tänään ei ehtinyt vielä tehdä sille mitään.
   
 5. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Elikkäs oma näppihärö yhdistettynä kapineen vanhuuteen oli ilmeisesti syynä ongelmaan. Polttimoita vaihtaessa tuli ilmeisesti liian kovakouraisesti irrotettua matkamittaria pyörittävän pikkuisen sähkömoottorin liitin piirilevyltä. Sen johdosta liitinriman tinaukset olivat murtuneet piirilevyltä rengasmaisesti. Uusi tinaus auttoi. Nyt matkamittari pyörii ainakin äkkiseltään ihan hyvin. Pitää jonkun pitemmän matkan seurauksena laskea näyttääkö oikein, eli oliko tuo ainoa vika vai ei.
   
 6. rokkaaja

  rokkaaja 1st gear

  Tohon liittyen,mulla kävi kiva kämmi...otin mittariston poijes ja vaihtelin lamppuja ja kasaan,mikä mikä ei trippi ja matkamittari skulaa? voi v...eiku purkamaa ja kas liitin irti! :mad:
   

Kerro tästä muillekin!