MB 190E 2.3-16 - Museoauto projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja EVO X, 25.2.2019.

 1. JoukoSeppinen

  JoukoSeppinen 1st gear

  Todella hienoja autoja, näin ne drift-näyttelyissä. Unelma toteutuu ...
   
 2. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

 3. EVO X

  EVO X Gearhead

  Ei ole riittävästi potentiaalia. Ei alkuperäinen, kallis tasonsäätö ja putkisto puuttuu, ilmeisesti aika reilusti hitsailtu mutta silti edelleen hapan ja ennenkaikkea liikaa ajettu olakseen riittävästi keräilyarvoa saati sitten rahallista.
   
  Muokattu: 14.10.2020
 4. EVO X

  EVO X Gearhead

  American Car Show läpikäyty onnistuneesti! Olihan melko raskas setti tuo osaston roudaus ja rakennus, mutta silti hieno retki.

  [​IMG]

  Myöhäisen kevään vuoksi Juha vuokrasi kuljetusta varten umpitrailerin, ettei tulisi ihan niin kamala pesurumba paikanpäällä. Juhan aamu starttasi torstaina siinä neljän aikoihin Lapualta, ja yhdistelmä oli Lahdessa siinä yhdeksän pintaan aamulla. Rapatessa roiskuu, ja Lahdessa täytyi ottaa pieni pitstop paikkamaalauksen merkeissä, joka verotti aikataulusta reilun tunnin. Messukeskukseen päästiin ensimmäisen yhdistelmän kanssa puolenpäivän aikoihin, ja purun jälkeen lähdimme takaisin Lahteen hakemaan 190:iä ja toista messuosastoerää. Viimein noin puoli viiden aikoihin olimme kaikkine tavaroinemme hallissa sisällä ja pääsimme aloittamaan rakennusta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Isona apuna osaston rakennuksessa oli nimimerkki "Skraba", Eli Petri. Kolmistaan rakensimme osastoa alkuun, ja myöhemmin seuraan liittyi Pohjanmaan vahvistus Tuomas. Ja hommaahan riitti. Lamppuja oli paljon, näyttöä, sohvaa jne. joten roikkia sai hieman miettiä miten ne vedetään, että saadaan ne piiloon. Messumatot oli olleet rullalla vuodesta -18, joten niiden teippailuissa ja pätkimisessä meni myös aikansa. Lopuksi saatiin sitten jo autot maton päälle. Cossun halusin nostaa ilmaan, että alustaankin pääsisi kurkkimaan. Tokihan tällä on jo ajettu pari kesää, ettei se ihan niin mintti ole enää kuin oli silloin -20 kun olisi alunperin pitänyt päästä osallistumaan tapahtumaan. Cossun alle tuli vielä vähän peiliä ja osaston ympärille asennettiin verhoseinä ja iso, lähes 4m leveä 16v posteri. Koko osaston rakentamiseen meni aikaa noin 5.5h, eli olimme valmiita osaston ja ukkojen osalta kymmenneltä illalla.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Nuo 80-luvun Mersut kun nyt ei mitään varsinaista silmäkarkkia tuollaisessa tapahtumassa ole, niin siitä puolesta showstopperin virkaa hoiti Juhan tekemä W123-sohva. Vaikkei itse autot olisi niin kiinnostaneetkaan, niin sohvan vuoksi osastolle pysähtyi paljon porukkaa tutkimaan.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Täysin puun takaa tuli sitten lopuksi Kerho-osastojen 1-palkinto. Emme todellakaan odottaneet mitään pystejä, ei 80-luvun mersuosastolla jenkkinäyttelyssä. Kiitän kuitenkin järjestäjiä arvostuksesta. Sunnuntaina pääsimme aloittamaan purkua heti kuuden jälkeen, ja 45-minuutin jälkeen meillä oli kamat autossa ja autot pihalla. Siitä vielä puolituntia, että saatiin W123 kärryyn ja pääsimme kohti Lahtea. Osa näyttelytavarasta jäi minulle, ja Juha pyyhkäisi vielä samoilla silmillä suoraan Lapualle, ollen perillä puoli 2 yöllä. Melkoinen reissu siis.

  [​IMG]

  Kaiken kaikkiaan oli hieno saada kalustoa esille, ja ennenkaikkea hieno, että näyttelyt taas lähtevät pyörimään. Ihmisiä oli paljon, eikä mekään jaksettu kokoaikaa olla osastolla, joten varmasti jäi tuttuja näkemättä. Jos kävitte osastolla niin toivottavasti piditte, ja 16V:n osalta se lähtee esille sitten Lahteen vappuviikonloppuna.
   
  hevimies, maxvo2, Fuselage ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!