messinkiuimurin paikkaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja slant, 15.9.2004.

  1. slant

    slant Gearhead

    Olisko vinkkiä messinkisen uimurin paikkaamiseksi kun tuo tinaaminen ei ihan 100 % onnistunut. Vai pitäiskö tää laittaa mobilistiosastolle.. Tosiaan jos olis tietoa käykö jokin liima tai lakka millä sais ohuen ja kestävän kalvon tehtyä niin olisin kiitollinen. Vielä olis noita ajokelejä vähän jäljellä, liimaten nopeasti ajoon? 8)
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei kai siellä bentsiinin joukossa mikään liima kestä. Messinkiä saa alle 0.5mm "paksuisena" ja sellainen on helppo tinata kun putsaa hyvin!!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    ...Ja sitten kun vielä hankit tinaa, missä on hopeeta joukossa, niin luulisi tarttuvan...
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    Blastic paddigin super epoksi kestää bensaa.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    käy jossain putkifirmassa,juottavat vaikka fosforikuparilla umpeen.eikä voi olla kallis.
     
  6. slant

    slant Gearhead

    No ostin paremman kolvin ja hioin kohon kirkkaaksi tahnan kanssa. Jopa alkoi homma onnistua, paikattua tuli. Kiitos vinkeistä, huomenna näkee jäikö vielä reikiä, nyt auto pelaa ok. :D
     
  7. Mopar

    Mopar Gearhead

    Musta tyhjatä bensasta ensin :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!