Millä liimalla kumitiivisteet kiinni?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja tippa77, 18.7.2012.

  1. tippa77

    tippa77 Gearhead

    Moro
    Millähän liimalla noi uudet kumitiivisteet olis parasta liimata?
     
  2. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

  3. juupa_juu

    juupa_juu 1st gear

    paras liima ovien tiivisteisiin ja lasien tiivisteisiin omakohtaisella kokemuksella SIKA lastomer butyyli-liima. tiivistää kaikki raot eikä kuivu ja rapise pois,säilyttää tartunta kykynsä monet vuodet. samalla kamalla vanhempien volvojen ja joidenki jenkkien liimalasit kiinni. (eli pitää)
     
  4. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Ihan perus peltipurkki bostikilla, numero tais olla joku 3, .....muistaakseni.
     
  5. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Tee pohjatyöt hyvin, eli ruoste pois jne!
     
  6. tippa77

    tippa77 Gearhead

    Moro
    66 käkkylän roof rail tiivisteet olis tarkoitus liimailla,eli rosteri kouruun luotettavasti kumi kiinni
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Pikaliimakin varsin hyvää...Mutta tuo Sikaliima varmaan oikeen hyvää.
     
  8. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Kertokaa kokemuksia liimauksesta, joka on pitänyt noin 4-5 vuoden jälkeen ainakin. Ei mitään heittoja, please!
     
  9. rane58

    rane58 Double Gearhead

    SIKA saa täydet pisteet! -Kahteen Oldsiin liimattu sillä tiivisteet, vieläkin kiinni... 8)
     
  10. juupa_juu

    juupa_juu 1st gear

    siin vois toimii joku ms polymer liima esim soudalin high tack siihen saa erikseen pohjustus-aineet surface activator ja surface cleaner on vaan aika tyyristä kamaa, mut toinen vaihtoehto on ihan polyuretaani tuulilasiliima siihen aktivaattori kumille ja primeri rosteriin ni johan rupee pysymään eikä pitäis irrota muuten ku leikkaamalla (jälleen omakohtaisia kokemuksia). tuleeko niihin tiivareihin minkäänlaisia kiinnikkeitä mukana????
     
  11. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Tuolla 3M kamalla laiteltu kiinni ja pysynyt maalatussa autossa(siis pohja kunnossa) jo +10v. Samoin n. 5v ja n. 80-100tkm sit liimasin sillä Vaniin etuoventiivisteet ja ei niissä ole vielä ainakaan mitään sanomista. 3M tuote siis on ainakin toimiva, kukin liimaa sit millä itse haluaa mutta toi mun mielestä toimii erittäin hyvin.....
     
  12. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Just laitoin takaluukun tiivisteen kiinni täällä suositellulla Bostikin kontaktiliimalla ja roofrail tiivisteet kiinni SIKAn lastomer liimalla.
    Hyvin pysyy. En tiedä millaset Cadillacissa on ne tiivisteet, mutta omassani sitä liimaa ei edes saanut laittaa kuin niihin pidikelistojen saumakohtiin ja molempiin päihin.
     
  13. tippa77

    tippa77 Gearhead

    juu se tiiviste istuu hyvin sinne kouruun mutta varmistetaan vielä liimalla, näin ainakin orkkis tiivisteet mitkä oli korppuinakin vallan perkeleellisen lujaa kiinni
     
  14. juupa_juu

    juupa_juu 1st gear

    jos ne pysyy siellä kourussa itekseen ilman liimaakin,niin laita varmistukseks sitä butyyliliimaa ni ei tarvii apinanraivolla repii irti. jos jostain syystä tarttee irrottaa eikä mee rikki ne tiivisteet.pysyy varmasti kiinni ja helppo irrottaakin.aika monessa autossa nähny lisänä tiivisteissä sitä.astrossa taitaa ihan tehtaan jäljiltä olla sitä ainaki ovi-tiivareissa.
     
  15. tippa77

    tippa77 Gearhead

    Ok, toi butyyli liima taitaa olla paras tohon mun hommaan, kiitokset kaikille vastauksista
     

Kerro tästä muillekin!