milloin 6.2d on "loppuunajettu"?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jontsa, 15.6.2006.

  1. jontsa

    jontsa Gearhead

    Kaverin puolesta tässä kirjoittelen eli jos joku osaisi neuvoa minne kannattaa ottaa yhteyttä kun pitäisi saada lausunto -88 Starcraftin 6.2d moottorin "eliniästä" ja monenko kilometrin jälkeen moottori on loppuunajettu. Osaako joku maahantuoja tjsp kommentoida tällaista?

    Syynä on vakuutusyhtiö jonka kanssa nyt tapellaan korvauksista katsastusasemalla tapahtuneesta vahingosta. Aluksi oli luvattu noin 2500 euroa mutta kun asia otettiin uudestaan käsittelyyn, vetivät piruuttaan nekin pois verukkeella että auto olisi hajonnut muutenkin.
     
  2. Ylli

    Ylli Gearhead

    Hajosko kone "savutustestissä"?
    Tuohon kysymykseen, ett millo moottori on loppuunajettu on aika vaikea saada yks ja oikea vastaus. Kestoikäänhän vaikuttaa helvetin moni asia....Ja tuohon katsastuskonttorilla sattuneeseen "haveriin" on vaikea ottaa kantaa, kun ei tiedä mitä sieltä mosasta hajosi?

    Ite aikoinaan tappelin kuluttajavalituslautakunnan kanssa yhtä pyykinpesukoneenmyyjää vastaan, just siitä että mikä on pyykinpesukoneen normaali kestoikä. Tein sitten gallupin kyselemällä tuttavilta yms. (noin 50henk), että minkä merkkinen on kyseinen kone, kuinka monta kertaa se pyörii vkossa, paljon se maksoi, kuinka vanha se on? Tuollahan sais aika "ylimalkaisen" tilaston normaalista kestoiästä.

    Tässä onkin eka vastaus :-? , kaverilla on -85 Suburban, jonka alkuperäisellä, avaamattomalla 6,2d koneella on ajettu ainakin n.600tkm, ja vielä potkii helvetin hyvin...Vaihtaa öljyt ja suodattimet max.5tkm välein.
     
  3. WTF

    WTF Gearhead

    Eikös kone ole sitten loppuunajettu, kun lohko on siinä kunnossa että sitä ei kannata korjata.

    Kaikki muut osathan siihen pystyy vaihtamaan / korjaamaan.
     
  4. jontsa

    jontsa Gearhead

    Ylli: sepä hyvinkin. Aluksi katsastussedät sanoivat että ei ole heidän vika että hajosi, pienen kädenväännön jälkeen konttorin vakuutuksesta luvattiin korvata 2500 euroa ja kun kaverini ei ollut tähän tyytyväinen niin peruivat päätöksensä.
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Ottakaa ensinnä yhteyttä hyvään lakiapuyhtiöön. Mun ystävä on hoitanut juuri tällaisia keissejä, haastatellut mm. maahantuojan huoltopäälliköitä ja ottanut selvää testeistä. Toki kysellyt apuja ja mielipiteitä meitä harrastajiltakin sitten. En muista että olisin kuullut että tallaisia keissejä olis edes hävitty.
     
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Sitten se on loppu kun on kilon palasina maantiellä tms.
    Meillä se kohta tuli 596tkm kohdalla.
     
  7. jontsa

    jontsa Gearhead

    herrakani: joo kaveri otti yhteyttä tuntemaansa varatuomariin joka otti asian hoitaakseen. Oli antanut ymmärtää että kyllä tuosta korvaukset saadaan ja korkojen kera tarvittaessa :) Katsotaan miten homma etenee.
     
  8. SamiL

    SamiL Gearhead

    Kukahan ottaisi selvää ja hankkisi lausunnon siitä, millaisia tuhoja nämä huudatustestit ovat aiheuttaneet automaattilaatikoille? Niissä kun pienivälyksisten pyörivien ja paikallaanolevien kytkinlevyjen kierrosero on pahimmillaan viidettätuhatta kierrosta minuutissa.
     
  9. lehmabiili

    lehmabiili 1st gear

    Eikös se tuossa vaiheessa ole loppuun ajettu?
     

Kerro tästä muillekin!