Miniatur wunderland Hampuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja mirage, 25.9.2009.

  1. mirage

    mirage 3rd gear

    Jos pienoismallit kiinnostaa, niin ihan automallarinkin kannattaa seuraavalla kerralla Hampurissa seikkaillessaan käydä toikin maailman suurin pienoisrautatiehommakin käydä tsekkaa.
     
  2. daavid-son

    daavid-son Gearhead

  3. Jippocruiser

    Jippocruiser 1st gear

    Hienolta paikalta näyttää!! Vaikka ei löydykkään kuvista paljoa autopienoismalleja,paitsi Audi ja Mersu Sprintteri :rotfl:
     
  4. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Autot

    Millä systeemillä noi autot on saatu liikkumaan ? :eek:

    Ja tähän liittyvä kysymys, millä kaavalla lasketaan "oikea" skaalan mukainen nopeus pienoismalleissa yleensä? Pääsääntöisesti näyttää siltä että useimmat pienoislaivat, -junat ym. liikkuvat ja liikehtivät nopeudella joka yleensä vastaisi esim 400 km/h tosielämässä eli aivan liian nopeasti?
     

Kerro tästä muillekin!