Minkälainen puola Petronixin Ignitoriin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Denny Crane, 13.2.2006.

 1. Denny Crane

  Denny Crane 1st gear

  Siis ostamassani koneessa on moinen tilke jakajassa kärkien tilalla. Mukava yllätys :lol: Toivottavasti? Puolaa siinä mukana ei tullut.

  Eli joikkaako se vakio puolan kanssa, vai vaatiiko oman Petronixin kauppaaman 40 000 voltin "Flamefrowerin"? Kokemuksia kiitos.

  Ja onkos missään netissä yms. jotain manuaalia vempeleelle, sillä papruja ei tullut mukana.

  http://www.pertronix.com/
   
 2. fairlane

  fairlane Gearhead

  luultavasti vakio puola toimii ihan hyvin,mulla on ollut tommonen ignitor monta kesää jo käytössä ja toiminut ihan hyvin. alkuun bosch punanen puola koska se jo oli ennestään mosassa kiinni sekä myohemmin mukana myös msd 6al ja hyvin pärisee,tosin jakajakin on tehdaskorjattu eikä kulunut loso. :eek:
   

Kerro tästä muillekin!