Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. V-N

    V-N 1st gear

    ^^ON muuten hieno lanssi!^^
    ens viikol ois tarkotus yks -86 capriisi käydä leimaas. vuoden olin melkei ilman lankkukylkeä, nyt oli taas pakko ostaa :wink:
    Tulee vaan ostettuu ain se nettiauton halvin, ni laittoa on aina vähän enemmi kun kuvittelee.. mutta saapahan taas yhden lisää liikenteeseen! Sit viel kesäks uus maali ni on komee 8)
     
  2. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Onkos nuo kovinkin hyväkuntosia ja halpoja hinnaltaan?
     
  3. pas2

    pas2 Gearhead

    Ei. Tai ei ne o kaupaks ainakaa menny.
     
  4. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Se alkaa linja olla sellanen että nää tonnin pommit menee purkuun mm. rodeiksi ja loput mitä tarjolla rupee pyynnit nousemaan, edulliset kohtuu kuntoset farkut rupee häviämään. Että jos vielä haluaa kohtuu hintaan toimivan pelin, kannattaa se ostaa nyt kun niitä muutamia vielä on. Vuoden kahden sisään alle 3000e ei farkkua enää irtoa, se on varma, ja hyvät maksaa jo nyt +3500/4000e- Omakin puikki oli melko edullinen, mutta kuntoon nähden alihintanen, kaikinpuolin toimiva melko alkuperäinen (ei viiluja, ja konepuolelle tehty muutoksia) Ite oon tykänny hirveesti, vaikka aikoinaan en voinut sietää kyseisiä vehkeitä. :rotfl: 8)
     
  5. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Hinnat alkaa nouseen. 6000e tars` meijänkin mustasta saada, että omistaja vaihtuis.
     
  6. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    En omaakaan myisi ellei joku tarjoa 2500 euroa.
    Olkoon telalla maalattu ulkoa, mutta pohjasta prkleen hyvä ja sisältäkin siisti...
    Kannattaa pitää hyvässä iskussa niin ei 5 vuoden päästä kaikkien tarvitse itkeä että "minne ne katos"...
     
  7. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Aivan!
     
  8. T.N.T

    T.N.T 1st gear

    Kohtuu runsas tarjonta tuntuu vielä olevan. Ittellä haku tuolla ostetaan-palstalla ja useempia pitkäkattoja on jo tarjottu.
    Joulunpyhät vartoilen ja sitten suunnistan parhaalta tuntuvan auton luokse ja jos ok nin ostan :D
    Mikälie mielenhäiriö mut aina oon noista tykänny ja yhden jopa saanu omistaa :lol:
    Eli jos tallissas makaa tuommonen jouten nin rohkeesti yv:tä tulemaan!!
     
  9. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    löytyskö kellää hanskalokeron alla olevaa muovia. en kerro mite meni rikki (ite en rikkonu) mut säpäleinä melkei kokonaan hanskalokeron alapuolelt. mielellää laittas alkuperästä mustaa muovia ku peltiä popniitillä. kysessä chevrolet caprice classic stw-84.
     
  10. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Mullakin on tuossa pari Mustaa kasvamassa"korkoa" :lol:
    Ei ne nyt ihan noin hienoja ole kuin kuvat antaa ymmärtää mutta hyviä aihioita.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mä en myisi vielä 3500 eerollakaan 8) hienoja laitteita :D kysyn nyt täälläkin mikä voi olla mun 90 capricessa kun ostin uuden lämmityslaitteen,,,, niin korjaamolta kotii siihen asti kun auton sammutin toimi hienosti. mutta piti kauppaan lähtee niin :mad: ei puhunut mitää enään millään nopeudella :eek: käytin moottoria irti,, hyvin pyörii sormilla,,ja johdot on kiinni :eek:
     
  12. PauliP

    PauliP 1st gear

    Toimiiko siinä muut sähkölaitteet? Noissa on sulakeliitokset käyttövirtajohdoissa startin solenoidin päässä, mutta lämppärin sähköt on kyllä liitetty samaan muidenkin käyttösähköjen kanssa.
    Tai sitten ihan sulakerasian sulake?

    Täystehopuhalluksella sähkö tulee puhaltimelle konehuoneen releen kautta, väliasennoissa puhaltimen valintakytkimen ja esivastuksien kautta. Täystehopuhallusreleen ohjaus tulee myös valintakytkimen kautta ja jos sulake kärähtää, ei se täystehopuhalluskaan toimi.
     
  13. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    kyll ainakin sulakerasiassa kaikki sulakkeet näyttää ehjiltä.... ja kaikki muut sähkät toimii :eek:
     
  14. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Sulla on kiiltävä mutta tämän on edellinen omistaja keriinnyt "mattaamaan". Onneksi on ykkösenä meillä se -90 Buikki joka on alkuperäinen räpeltämätön alkuperäisellä nahkalla päällystetty kovapenkkiki luksus farmari :eek: . Oli muuten ihan alihintainen kuntoonsa nähden 8) Onneksi osui kohdalle.
     
  15. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Mitenkähän lie,traktori antoi pusun pitkäkatto buickiin(vm 85) ja ovi paskana.Alustava korjauslaskelma oli aika huima rahallisesti joten miten "helposti" tämmöiset lunastetaan.Kuitenkin vasta sain pitkän hiljaiselon jälkeen leimattua ja haluaisin kyseisen kiulun pitää.Hyvät ovet taitaa kuitenkin aika harvinaisia olla ja vakuutusyhtiön kautta menee korjaus.Ja käykö caprice,pontiac tai oldsin ovet???
     
  16. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Kyllähän noita ovia vielä saapi. Samat ovet on joka merkissä. Listoitus vaan vaihtelee. Kumman puolen ovi sulta meni?
     
  17. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Apukuskin ovi.Oli vaan arvio(johon ei vielä uusi ovi kuulu) sellainen että jos vakuutusjätkä katsoo nettiautoa niin sehän ostaa mulle pihan täydeltä pitkäkattoja,vai mitenkä he yleensä hinnoittelee tuommoiset?Hinnat kun nettiautossa vaihtelee 500-4000e välillä.
     
  18. Arskasuuri

    Arskasuuri Gearhead

    Ei taida kuitenkaan olla samat ovet joka vehileessä - myös pokkaukset vaihtelee, samoin ikkunan reunan muoto. Lisäksi vuosimallista riippuen kahvan paksuus ja lukon paikka. :soosoo:

    Mulla on tossa pihalla yks -85 Puikki purussa jos ovia tarviit..
     
  19. Mopar Madness

    Mopar Madness Gearhead

    Ei varmaankaan ole valkea yksilö?Purin joutessani ovipahvin irti ni löyty joku tuömääräys varmaan GM:ltä.steering wheel 007.elecric windows a31 ym,ym.Jos olin eka kuka tuon pahvin otti irti niin gm:llä on näemmä ristipääruuvit loppunu vuonna 85 ku yks oli tasapää :D
     
  20. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Ruskea tosi hyvä -85 Buickin ovi löytyy multa, hinta 70e
     

Kerro tästä muillekin!