Missä nno-57?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja fury-70, 17.7.2015.

  1. fury-70

    fury-70 1st gear

    Joskus nuorena kun en vielä omistanut ajokorttia olin veljeni kanssa fillarilla turun toril kun sai vielä kiertää korttelia niin näin kyseisen auton. Ja samoihin aikoihin liikkus valkoinen rättikatto buicci. Molemmista oli tarinat v-8 lehessä. Kiinnostais missä nykyään laiteet liikkuu ja onko edes kunnossa vai menny pilalle90-luvun juppiäkkirikastuneiden pilaamana kun ei sit ollukaan rahaa tai kykyä pitää laitteita kunnossa. Toivottavasti on jollain ehjänä. Onhan niissä pala suomalaista amerikan-auto harrastusta.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Tuo Buick oli kaiketi Kotimaisen Wheels- lehden toimittajan Olli- Pekan auto. Tuon kanssa opin, ettei avoautossa kannata pitää sormia oven saumassa, jos tiessä on epätasaisuuksia:)

    Hantta
     
  3. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Yritetään pitää tässä keskustelussa merkki ja vuosimalli salaisuutena niin varmaan helpoittaa löytymistä.
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

    -57 Olds 88 2d sedan
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olds Hollyday coupe, Buick oli 59 tai 60, kun en noista tiedä.

    Hantta
     

Kerro tästä muillekin!