Missä on Oldssin PCV-vena? Onko kukaan löytäny?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Denny Crane, 17.6.2006.

 1. Denny Crane

  Denny Crane 1st gear

  Kuulemma semmoinenkin on 1986> ollssin V8:ssa? Haynesin oppaasa on ihan osanumero AC type cv851c. Mutta missä se on? Letukassa on moinen venakopassa, joka helisee jos on ok. Mutta olssissa? Onko kukaan sitä vaihtanut? Itsellä sauhu nousee kampikammiosta, kun öljykorkin avaa. Lienee moinen tukossa, mutta missä V######A se on?

  Osa on olemassa..

  http://www.rockauto.com/catalog/catalog ... ttype=5052

  Mutta missä siellä putkihelvetissä??
   
 2. PeteN

  PeteN 1st gear

  Kyllähän sen pitäs repsikan puolelta vena kopasta löytyä, ihan siittä keskeltä koppaa. Kuskin puolella on samassa paikassa semmonen ihme huohotin missä on joku villa sisällä. :eek:
   

Kerro tästä muillekin!