Missä rekisteröinti lauantaina?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja zilverado, 27.7.2018.

  1. zilverado

    zilverado 2nd gear

    Vi#*u että menee hermot noihin katsastuskonttoreiden aukioloaikoihin!!!! Pitäis saada pyörä rekisteröityä ja kilpi siihen. Onko tietoa onko etelä-suomessa mikään rekisteröintihommia tekevä paikka auki vai pitääkö kaikki siestaa?
     
  2. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Näin kesäaikaan tuskin mikään asema.
    Tikkurilan Plus palveli keväällä myös lauantaisin, mutta sekin taitaa olla nyt kesäloma-aikaan kiinni. Harvalla asemalla onnistuu yleensäkään noi "konttorihommat" viikonloppuisin.
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Rekisteröinti lauantaina ja lauantaiaukiolo ei ole sama asia! Ihan joka paikassa se ei onnistu lauantaina.
     
  5. zilverado

    zilverado 2nd gear

    Ei lauantaina, eikä välttämättä arkenakaan
     
  6. tuoppi

    tuoppi 1st gear

    Eipä noi suostunu mun cadia rekisteröintikatsastaan lauantaina, syy oli vaan yksinkertaisesti se että on liian työlästä.....
     
  7. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    haasta oikeuteen ja vaadi miljoona.
    kunnon ameriikan malliin.
     
  8. zilverado

    zilverado 2nd gear

    En tarvitsisi kuin rekisteröinnin ja kilven. Katsastus on jo tehty. Ja vakuutuskin olisi jo. No täytyy koittaa maanantaina. Silloinkin täytyy ottaa varmaan vapaapäivä kun rekisteröinti onnistuu tietysti vain 13:55-14:00 välisenä aikana:mad::mad::mad:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten vaan raakasti soittoja asemalta toiselle ettei tarvi turhaan käydä paikanpäällä kaikisss
     
  10. Masa71

    Masa71 Gearhead

    Ihan sivuhuomautuksena niin kun käväsin tutulla konttorilla ja totesin että " ootte sitten kesälauantait kiinni, eikö oo kysyntää kun kaikki ryntää mökeille?"
    Virkailija vastas jotta kesälomat kun pyörii niin töissäoleville tulis liikaa työtunteja muttei kuitenkaan riittävästi liikaa että kannattais palkata määräaikainen tekijä.
     

Kerro tästä muillekin!