mistä 57 chevy 2d sedan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja junkyard dog, 5.12.2007.

  1. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Tarvis löytää 57 2d sedanin muovi rak.sarja. Muutama vuosi sitten näin vielä jonkun marketin hyllyssä AMT:n tai Revellin sarjan mustasta 57 2d sedanista peltivanteilla ja pillerikapseleilla(oiskohan ollut vielä fuelie koneella). Tämä sarja tarvis nyt löytää täysikokoisen rinnalle.Mistä? En siis tarkota 2d ht mallia, jota on joka kioskissa.
     
  2. roku65

    roku65 Gearhead

    Jos hommalla ei ole tulenpalava hoppu, malta vielä hetki, sillä revellillä pitäis olla tulossa täysin uusi 57 2d sedan 1/25 vuodelle 2008.
    Vanha revellin 57 tolppa on 60 luvulta peräisin oleva muotti, eikä kovinkaan onnistunut.
    Parempi hyllymalli syntyy esim amt vanhaan 57 ht malliin saman tehtaan 55 2 ovitolpan katto yhdistäen.
    Jos välttämättä haluat ton vanhan painoksen niitä taitaa löytyä jenkeistä suoraan tilaamalla. Koeta esim model express tai model roundup lafkoja.
     
  3. Tupis

    Tupis 3rd gear

    57 Chevy on yksi pienoismallien klassikoista, mutta jos todella haluaa 2D mallin, niin suosittelen tyytymään Amt:n viimeiseen malliin ja hommaamaan siihen 2D resiini korin. HT malleja on ollut useata eri vaihtoehtoa tarjolla.
    55 ja 56 malleista on kyllä ollut tolppa mallia tarjolla.
     
  4. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Tuota 55 sedan/57 ht kombinaatiota oon miettiny tässä itekkin, kun siinä tulis sillon bel air mallin kylkilistotuskin valmiiksi esikuvan mukaan.Siinä vanhassa tolppamallin sarjassahan taisi olla 150 tyypin kylkilistoitus, jos oikein muistan(tehtaan harvinainen halpa ja kevyt fuelie). Katon lisäksi siihen vain joutuu tekemään muutosta kylkilinjaan etuoven kohdalla, kun ainakin silmämääräsesti näyttää, että ht:ssa alkaa kylkilinja kaartaa siihen takasivulasin alla olevaan"kuoppaan"jo etuovesta alkaen. Onko roku65:llä täysikokoista jenkkiä, kun näytät sinäkin Kajaanista kirjottavan?
     
  5. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Ettei vaan -65 Impala, kun tuossa sattu joku vanha ilmotus silmään?
     
  6. roku65

    roku65 Gearhead

    Joo 65 SS coupe löytyy tällä hetkellä täysikokoisia, näitä pienempiä sit hieman enemmän... Kaima tulee vaan tallille ni suunnitellaan välillä vaikka näitä malliautoja heh
     
  7. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Joo, kun vain joskus oisit siellä, kun on halli pimeänä aina kun oon ajellu sielläpäin. Sitä taijetaan vain kotona emäntää paijata :rotfl: .
     

Kerro tästä muillekin!