Mistä edullisimmin renkaita (myös talvi)?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Jacka, 11.9.2013.

 1. J.J.

  J.J. Gearhead

  Itekin aattelin ettei nuo nyt mitään ilmaisia ole. Pitäisi 16" nastat laittaa ja noilla hinnoilla en kyllä viipuriin lähde. 15" on sentään tuollakin halvempia.
   
 2. eilhik

  eilhik Gearhead

  Eipä taida ruuhkaa syntyä tuohon rengaspajaan ja mitä näiden nettirengaskauppojen rengaskumppaneiden kanssa ollut tekemissä kehuvat ettei kannata edes pitää omaa rengasvarastoa kun vaan vääntää niitä jo asiakkaan hankkimia renkaita euroja vastaan alle.
  Hyviä kokemuksia paitsi yksi mutta sekin päättyi onnellisesti oli yksi väärän kokoinen rengas lähetetyissä ja tuskin se tämän rengaspajan vika voisi edes olla.
  Halpis Landsailit alla ollut jo toisen kesän ja yli 25tkm ajeltu ja vieläkin pintaa jäljellä.
  Hinta ei huimaa ja silti toimivat näille urapoluille.
   
 3. -JJH-

  -JJH- Gearhead

  Mainittakoon, että tuossa piti frouvan kiesiin saada kunnolliset nastarenkaat alle suht pikapikaa, niin etsin tästä pk-seudulta gummeja, koossa 215/65R16. Netin kautta on todella hankala saada hintoja kunnolla esiin, vaikka eletään 21-vuosisataa jo ... tai sitten hintoja näyttää vaan joku valtava ketju ja hinnat on sitten ovh-tasoa, mitä kukaan ei ole muutenkaan renkaista varmaan koskaan maksanut.

  Koska mä en edelleenkään ala soittelemaan sataan eri liikkeeseen hintoja, niin "soita-päivän-hinta-ranet" jäi nuolemaan näppejään ja sen sijaan kurvasin lähilafkaan; vaikka ostaa renkaat samasta puljusta, niin eipä se paljoa tunnu rengastöiden hinnoissa. Muutaman euron alta 100e rengastöistä saa silti pulittaa, vaikka ei oo edes omat kumit kainalossa, kun astuu ovesta sisään.

  Tällä hinnoittelulla varmistetaan kyllä tehokkaasti se, että jengi tosiaan tilaa renkaansa itse jostain verkkokaupasta ja hyödyntää näiden yhteistyökumppaneita asennuksissa. Siinä ei paljoa paikallisen ranen itku auta "kivijalkakaupan tukemisesta".

  -JJ-


  PS. kunhan saan gummit vaihdatettua, niin myyntiin lähtenee em. koossa hyväkuntoiset Bridgestonen kitkarenkaat...
   
 4. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Mulla olis halvat cooperin nastakumit 225/60/15 koossa, ajelee viel talven:D
   
 5. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Tasapainotus on sentään ihmeen "halpaa" vielä. Puuilossako oli se manuaalinen "rengaskone" alta satasen millä vääntää renkaan vanteelta. Varsinkin jos autoja vaihtaa useammin niin 1-3 rengastyötä per vuosi on tosiasia ja puhutaan firmassa teetettynä jo 50-300€ pahimmillaan.


  Käytettyjen irtokumien osto ainakin mulla tyrehtynyt, pitäs olla edulliset kun pitää vielä vannetyöt maksaa kun ei ain vanteilla löydy. Ja jos vanteet ostaa niin nykytrendinä päällä loppuunajetut nahat ja taas kuluja.
   
 6. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Paljonko 4 renkaalle tulee rahtia?
  Kiinnostaa 215/55-16 kesägummit, minulle kelpaavat maksoivat n. 34-35 puntaa kappale
   
 7. laakkius

  laakkius Gearhead

  näyttää olevan 44£
   
 8. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Komppaan -JJH-:ta; eipä tahdo löytyä yhdenkään firman sivuilta selkeätä hinnastoa, mitä rengastyöt maksavat.
  Googlettaessa tuli vastaan tuollainenkin ketju: http://www.opelclubfinland.fi/viewtopic.php?f=3&t=161244&start=135 mutta kun sielläkin käytetään termejä "täällä päin" tai "tämmöisiä hintoja oon maksanu" kertomatta firmojen nimiä, niin eihän niistä ihan hirmiästi muille ole apua.
  Oliskos nyt jollain faktatietoa firman nimi mainiten, mitä maksaa a) mukana tuotujen renkaiden asennus vanteille tai b) mukana tuotujen renkaiden poistaminen vanteilta ja asentaminen toisille ?
  Lähinnä itseäni kiinnostaisi akselilla läntinen uusimaa - pks - pirkanmaa, mutta tiedot varmaankin voisivat olla kiinnostavia muualtakin maasta muillekin foorumilaisille.
   
 9. karra

  karra Double Gearhead

  Kävin ostaas eilen Viipurin Hobbyautosta 0716 paistetut Continental 265/60 R18 114T IceContact-2 SUV nastarenkaat hintaan 49 000 ruplaa sarja. Euro on vahvistumaan päin niin jos luottokunnan kurssi ois vaikka 70 niin hintaa jäi setille 700 euroa - ei paha! Hakkapeliittoja ei ollut varastossa mutta misukoinen latitude nastalliset ois saanu vähän alle 600 euron. Toin parin kyydissäni, vanteet kun tilasin ebaysta... ja kaveri tuo tänään toisen parin: heitä on 2 henkeä tuomassa niin ei pitäs tullillakaan olla mitään sanomista. Eilen tulin vihreää kaistaa kotiin, onneksi oli auki.

  Kysyin isän perusmersuun Hakkapeliitta 8 renkaita niin sarja maksaa siellä 457 euroa joten siinä ei paljoa säästä kun Auto-Suni asentaisi sellaiset alle 540 eurolla täällä.
   
 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  En tiedä syökö nuo hakka kasit markkinaa venäjällä suositulta nordmanilta mutta hintaeroa on selvästi muihin renkaisiin nähden.
   

Kerro tästä muillekin!