Mistä halvimmat valkosivurenkaat ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ihd, 18.5.2012.

 1. lärpäke

  lärpäke 3rd gear

  Mistä?
   
 2. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

 3. 63S88

  63S88 Gearhead

  Hankook on nykyäänkin ihan hyvä. Aloitti ns. halpis renkaana ja oli hyvä jo silloin yli 20v. sitten. Hankookit on koossa 225/70-15 nykyisinkin omassa koslassa alla. Ei ongelmia ollenkaan. Suosittelen. Jep.
   
 4. rane58

  rane58 Double Gearhead

  The seller has not specified a shipping method to Finland. Contact the seller and request shipping to your location. :eek:
   
 5. SamiL

  SamiL Gearhead

  Voi tuo reilu 400 olla hyvinkin reilu. Jos myyjä lähettää esim. UPS:llä (todennäköistä), niin riittäneekö rahtiinkaan? :odroll:
  Tulli ja verot ovat yli 30% tavaran+rahdin hinnasta.
   
 6. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Renkaat maksoi tarjouksessa n.200€,rahti kontin lähtöpaikalle ilmainen,konttirahti Suomeen noin satasen luokkaa (tarkistettu). Eli ei arvio 400 eurosta pitäisi kovin metsässä olla?
   
 7. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  eikö maxxis NWW renkaita saa suomesta alle 90 e / kpl ?
   
 8. SamiL

  SamiL Gearhead

  Suunnilleen noin se menee, jos ottaa tavarat Suomeen esimerkiksi Halmarin laatikkorahtina. Haku tai rahti Hämeenlinnasta pitää tietysti vielä laskea lisäksi. Jos myyjä lähettäisi tavaran suoraan tänne, niin rahti nousisi taivaisiin. USA:ssakin sisämaan rahti voi joskus olla aika suuri, mutta näissähän sitä ei ole.
   
 9. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Jep,juurikin Halmarin kontissa ovat tulossa,ei lentorahtina kannata kuvitellakaan. Ja samassa lähetyksessä on toistakymmentä muutakin pakettia tulossa niin samaan konkurssiin menee yhdet renkaat vielä :rotfl:
   
 10. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Keväällä vielä oli jossain nettikaupoissa 215/70/14 valkoraitaisena myynnissä (n.120-130€/kpl)mutta en enää löytänyt,liekö ollut joku erä vaan ja myyty loppuun? Nopeat syö hitaat :D
   
 11. Cocco Bill

  Cocco Bill 3rd gear

  Noh,mikäli ei tarvi olla justiinsa jotkut määrätyt merkit&mallit sekä avara katse ajaa myös ns "never heard" merkeillä,siis täällä Suomessa jossa nyt muutaman merkin markkinat,niin Searsilta ainakin itse tilasin muutama vuosi sitten.
  Searsin nettisivuilta näkee hinnat jos kinnostaa.
  Itse renkaathan ei paljon maksaneet,mutta rahti jonkinverran+tullit senkin edestä.
  Kannattaa ottaa joku osien tuoja joilla osoite lähetykselle USA:ssa ja heidän konttiin tavarat.
  Itse käytin Falcontia Seinäjoelta,10 pistettä palvelusta ja käytän uudelleenkin.
  Siltikin oli kannattavaa rahallisesti näihin riistohintoihin verrattuna eli jo periaatteen vuoksi tilaan myös ne muutkin osat suoraan jenkkilästä firmoista joissa kunnon verkkosivut joista helppo valita,hinnat näkee heti sekä valikoimaa piisaa eikä niinkuin täällä että soitat puhelimella tai netitse tiedustelit että mahtaako olla ja mitä+mitähän tuo maksaa tai meneekö tilaamiseksi eikä aina valinnanvaraa&kuvia&infoa eli ihan "pussi päässä"tilaamaan mitä joku myyjä suosittelee... :odroll:
   
  1purehell tykkää tästä.
 12. ChevyBoy

  ChevyBoy 1st gear

  Tää on vähän offtopic, mutta sattuisiko kukaan tietämään mistä löytyisi moottoripyörän 3.00 x 18 etuvanteelle levee valkosivu?
  Taakse tuo löytyi Shinkolta helposti, mutta eteen tuottaa tuskaa. Googlattu on ja ebay plarattu läpi..
  Maalia ei huvittaisi kokeilla, irtovalkosivu on aina irtovalkosivu ja enpä tiedä onko tuon kokoisiakaan.. Neuvoja vinkkejä? :)
   
 13. fcpveza

  fcpveza 1st gear


  Koitapa kysyä http://www.Motorengas.fi niillä on kaikenlaisia erikoisuuksia, kun oon niitten kataloogia selaillu jopa suzuki pv ja Honda monkey löytyy valkosivuja noilta :eek:
   
 14. litres

  litres 2nd gear

  225/75/15 valkosivu renkaita olis auto vaille...kokemuksia north hant tyres lafkasta?
   
 15. karra

  karra Double Gearhead

 16. El C

  El C 3rd gear

  Tampereella rengashallissa valkoraitarenkaat 14" ja 15" molemmin puolin 400€ allelaitettuna ja tasapainoissa.
   
 17. TheVille

  TheVille 1st gear

  Ainakin asiakaspalvelu on loistavaa ja nopeaa. Tänään tilasin 4 rengasta, vastaus tiedusteluun tuli vartissa ja puolessa tunnissa tuli ilmoitus että maksu on vastaanotettu ja tavara lähetetty. Ensi viikolla voin kertoa lisää kokemuksia.
   
 18. TheVille

  TheVille 1st gear

  Ja eilen sain Chevyn alle nuo North Hants Tyresiltä tulleet renkaat. Taakse Hercules 235/60R14 ja eteen Galaxy Unistar 195/70R14, molemmissa valkoiset kohokirjaimet kyljissä, eli eivät otsikon mukaiset valkosivut, mutta nyt keskityinkin lähinnä kokemuksiin tuosta rengastoimittajasta. Hinta rahteineen kotiin kannettuna £446,- eli nykykurssilla noin 570 euroa. Tulivat aika tasan viikon brittilästä Suomeen ja asiakaspalvelu oli todellakin loistavaa. Thank you James & North Hants Tyres :)

  Ja autokin muuttui ajettavuudeltaan mukavasti, kun 80-luvulta peräisin olevat koppurat sai pois alta. Hävisi se 80+kmh:ssa tapahtuva tolkuton resonanssi ja ravistus, nyt on huomattavasti helpompi ajaa :)
   
 19. litres

  litres 2nd gear

  Thanx TheVille
   
 20. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

Kerro tästä muillekin!