Mistä ilmanputsarin ja kaasuvaijerin kiinnitys tilpehöörit ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja robin, 1.3.2007.

  1. robin

    robin Gearhead

    Eli kyseessä on 1965 Dodge Dart GT, koneena orggis 273.

    Sattuisiko kenelläkään olemaan hyllyissään tuohon alkuperäiseen kaksireikäiseen kaasariin sopivaa ilmanputsarin kiinnitys systeemiä, kaasarin yläreunahan on siis hieman kartion mallinen ja siinä ei ole reikiä ilmanputsarin pinnapultin kiinnitystä varten. Ko. kaasarin luonnossa nähteet ymärtänevät mitä tarkoitan. Jos ei valkene niin voin scannailla kuvia service manuaalista.

    Samaiseen kaksi kurkkuiseen olisi tarvetta sille "pinnapultille" minkä toisessa päässä on kuula mihin tulee kickdown vivusto kiinni ja pultti tulee sitten kaasarin vivun läpi ja toiselle puolelle saa kaasuvaijerin ja jousen kiinnitettyä. Tästä löytyy myös kuvamateriaalia jos ei tuosta selityksestä aukene mitä tarkoitan.
     
  2. robin

    robin Gearhead

  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  4. robin

    robin Gearhead

    Eipä auttanut Holleyn luettelokaan :(

    Jostain kun sattuisi löytymään räpeltämätön romu missä nuo pari pikku detaljia olisi vielä paikoillaan mutta tuntuu siltä että joka autoa on aina joku kyläseppä vuosien varrella "virittänyt" ja heivannut kaiken orggis osan metsään.
     
  5. robin

    robin Gearhead

    Sattuipa Hansenin luettelosta tuollainen kaasuvaijeri/kickdown nippeli silmään ja eilen tuon käsiini sain ja vaikkei se aivan 100% tuon alkuperäisen näköinen ole niin sehän sopi tuohon kuin nenä päähän eli ongelma siltä osin ratkaistu. Palikka näytti olevan Edelbrockin tuotoksia.

    Ilmanputsari ongelman ratkaisin toistaiseksi sillä että vaihdoin toisesta kaasarista kannen tuohon uuteen kaasariin ja ilmanputsari on nyt siinä kiinni kunnes jostain löytyy passelit kiinnitys systeemit.
     

Kerro tästä muillekin!