Mistä jarrutehostin 66 galaxieen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja hoge, 26.4.2011.

  1. hoge

    hoge 1st gear

    Mistä mahtaa löytyä jarrutehostin 66 vuotiseen galaxieen. Suht matala ja pannalla. 1 piiri jarrut. Us-parts meinasi että olisi midland tyylinen tehostin. Heikosti löytyy jenkkisaiteilta samannäköistä. Ilman pantaa näyttää olevan kyllä, mutta sopiiko pääsylinteriin jne muuten suoraan??[/img]
     
  2. slitre

    slitre 1st gear

  3. hoge

    hoge 1st gear

    Kaikki nuo lafkat katsottu läpi. Tuota pannalla olevaa tehostinta ei ole hyllyssä tai valikoimissa nimenomaan 66 vuotiseen. Tarjolla aina kierrettävä bendix malli. Kun ei oikein ole tietoa meneekö suoraan paikoilleen ja sopiiko pääsylinteri kiinni myös. No ei sen puoleen, varmaa tietoa siitä onko tehostaja jotenkin huonona ei ole. Tehostaa kyllä, mutta tuntuu vähän heikon puoleiselta. Leima kyllä tuli voortiin heittämällä ja kehuivat vielä jarruja. Voi olla korvien välissä tämä vika :lol:
     
  4. slitre

    slitre 1st gear

  5. hoge

    hoge 1st gear

    Pienempi, säiliö ruuvattavalla korkilla. Rummut edessä ja takana. Kuvakin olisi mutta kun ei ole 8 vuotiasta joka osaisi sen tänne laittaa näytille...
     
  6. slitre

    slitre 1st gear

    Fordin ready reference katalooki vuodelta 1967 kertoo että
    siinä on se midland ross tehostin, numeroksi se tyrkyttää C5AZ 2005-D, oisko tosta numerosta apua sitten osan etsintään???
    Vai onko vika jo muuten selvinnyt?
     
  7. hoge

    hoge 1st gear

    Tuntuu vaan että ei tehosta niin paljon kuin ennen. Kuitenkin jarrut toimii jne, ihan buenosti. Joissain nettikaupoissa vuoden 65 tehostaja näytti oikealta. Mennään nyt tällä ja jos ensi talvena jostain löytyy uusi tehostaja sopivasti niin ehkä sitten tarttuu mukaan.
     

Kerro tästä muillekin!