Mistä kovia 12x1mm simmilevyjä??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Volvo_5.7, 31.12.2007.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    eli otsikossahan toi olikin, tulee vaihekeppisysteemiin ja oli jo hieman kulunu kuoppaa levyyn, ja 1kpl häviskin, joten uudet ja paremmat kehiin vaan. Mutta mistä? Siis pyöreitä 12mm lätkiä, vahvuus n.1 milli, vois olla 1.5mm. Ei siis simmiprikkoja missä on reikä, vaan reiättömiä pitäis olla.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Kattele jostain niitä venttiilien säätölevyjä, jos niistä löytys oikea halkaisija.
    Eri paksuuksiahan niisä lienee tarpeeksi käyttötarkoituksesta johtuen.
    Äkkiä tulee mieleen ainakin Saappi, Jaguar ja joku Tojota missä niitä on käytetty.
     
  3. Per Besserwisser

    Per Besserwisser 1st gear

    Renault..
     
  4. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Löytynee pösön tai citikan venttiilinsäätöpaloista, muistelin tuonkokoisiksi halkaisijaltaan (diesel PDA) oli joku fiksu laittanut jonku bensavehkeenpalat ja tietäähän miten siinä käy. :soosoo:
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Kiitti vinkeistä. Täytynee mennä ensvuonna johonkin koneistamoon kyselee jos niillä olis eri vehkeiden säätöpaloja. Tai johonkin kansiremontteihin erikoistuneeseen pajaan. Voi olla vähän nihkeetä mennä johonkin merkkiliikkeen tiskille kyselee säätöpaloja jos ei tiedä tarkalleen mitä haluaa. Alkaa se loputon kysely mihin autoon nää tulee, vuosimalli, mikä kone, alustanumero, jne!
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuo on suorastaan v*ttumaista ja sitten mennään tosi hölmön näköiseksi kun kertoo käyttökohteen :poff:

    Saattaa olla kyllä hankalaa noin ohutta venttiilin säätölevyä saada,mun mielestä ne alkaa jostain reilusta 2mm:stä,mut toivotaan et olen väärässä :D
     
  7. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Vois se ollakkin pari milliä paksumpi, sitte vaihde-tsepa vaa keskittää ittesä vähän hanakammin 3-4 linjalle. Toi levy tulee jousen ja semmosen vinkeen tapin väliin, eli jousi menee vähän kireemmäks paksummalla levyllä, mut toimis kyllä. kunhan ois vähän kovempaa matskua kun tavan prikka tms. ettei se kulahda.
     
  8. -TH-

    -TH- Gearhead

    mitäs jos teet ihan levystä sopivan ja sitten pillillä karkaset ne? jos niitä ei tarvii kun muutama, niin nopeammin kai nuo tekisi kun etsisi sokkona?
     
  9. DieselHomer

    DieselHomer 1st gear

    apu saattas löytyä hydrauliikkaliikkeestä.

    paineenrajoitusventtiileissä (ei ruuvisäätöisissä) juuri noita kovia *simmilevyjä*

    ja on erikokosia ja paksusia tietty.

    ruiskutus-suuttimissakin on, diesel siis, saattaas noistakin löytyä?
     
  10. mpjaprotopaja

    mpjaprotopaja 1st gear

    Porvoossa entinen laakeripesä nykyinen etra ja hesan teräskonttori myy tarkkuusnauhaa leveydet 6-150mm paksuudet 0,005-1,0mm pituudet 1 ja 5 ja 10m rasioissa, veroton hinta teräskonttorissa keskimäärin 5e/m
     

Kerro tästä muillekin!