Mistä oventiivisteet Mercuryyn???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja arttu, 24.10.2008.

  1. arttu

    arttu Gearhead

    Hellou.

    Onko mahdollisesti olemassa,siis jenkeissä joku firma, josta sais 1977 Mercury Colony Parkiin ikkunatiivisteitä? Korihan on sama Ford LTD:n kanssa, joten LUULIS, että sellaisia kuminpätkiä valmistetaan. Vaan minäpä etsiä etsiä enkä löytä! Turhauttavaa laittaa auto kuntoon, jos ei siihen tiivareita saa mistään..Se kun on HT-tyyppisillä laseilla, eikä siihen mitä tahansa voi laittaa.

    Mielessä kyl kävi, että hommais mid-70s Malibun tiivarit, kun sen ikkunapinnat on aika lähellä Mercuryn, mutta joutuis leikkaa-liimaa hommiin.

    Onko ajatuksia aiheesta? :pinup:
     
  2. pizzamake

    pizzamake Gearhead

  3. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Ja sit vielä?!
    www.mercuryman.fi
    Nimittäin Rintamäen Jorilla(Sumiainen) on itellä Colony Park ja muita Mercuryja pihat
    täynnä, sekä tietää USA:sta yhteyksiä.
     
  4. arttu

    arttu Gearhead

    Kiitos paljon vastauksesta, täytyypä kysellä mercurymanilta! Ei tuolla Steelen katalookissa ainakaan niitä tiivareita ollu, mutta näytti olevan harjatiivisteet kuitenkin ja takaluukun harjatiiviste kans oli siinä...
     
  5. pizzamake

    pizzamake Gearhead

    Edelleenkin kyllä suosittelen vaihtoehtona No: 1 Niemensivun Seppoa !!!
     

Kerro tästä muillekin!