Mistä säätöruuveja keinuihin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Ck, 5.3.2008.

 1. Ck

  Ck Gearhead

  Kävin niin että yks säätöruuvi meni poikki tuosta keinuvipusarjasta. Mistähän mahtaa saada uusia kun on vähän outoo kokoa. 7/16 ja kuppi jossa öljyreikä. Käy siis pallopää tönärille. Konehan oli sbm.
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

 3. Ck

  Ck Gearhead

  Säädin venttiilinvälyksiä. Kahdesta pytystä ehdin säätämään ja kolmannen kohdalla kiristäessäni mutteria pultti naksahti halki siitä kohtaa mistä pidetään vastaan sillä kuusiokoloavaimella. Voimaa ei ollu nimeksikään, olin vasta hieman vääntämässä piukempaan.

  Vipat on CAT:n tekeleet eli vissiin näitä kiinalaisia.

  http://varpunen.sigmatic.fi/~ck/moottor ... keinut.jpg

  Täytyypäs kattella nuo sivut läpi.
   
 4. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kielis vähän karkasuvirheestä, ja voi varautua siihen, että muitakin menee. Eli ite uusisin koko setin, ei oo välttämättä kivaa jälkeä sitte kun toi tapahtuu käyvässä moottorissa. Ei ehkä lydy ihan joka putiikista tollasia kuppipäisiä, öljyreikienkin pitäis vielä olla kohallaan. Eli vissiin kannattais joltain CAT jälleenmyyjältä udella myös.
   
 5. Ck

  Ck Gearhead

  Utelin suoraan CAT:ilta ja kerroin ongelmani jopa kuvan kera. Sain parin sähköpostin jälkeen vastauksen että lähettävät uudet ruuvit ilmaiseksi. Olin hieman ihmeissäni, eihän nykyään voi enää saada mitään ilmaiseksi. :rotfl: Pyysivät toki 40usd postikuluihin
  joka on tällä kurssilla 27e.

  No, jos tolla rahalla tulis nyt vaikka semmoset ruuvit jotka kestää niin eipä oo paha hinta. Ja vaikka ei tuliskaan, niin ei se silti oo paha hinta. :rotfl:

  Smith brotherssi tekee joitain ruuveja tolla koolla mutta niissä on pallopää. Sitten joutuis viä vaihtaan tönäritkin. Mutta koitetaan ny näillä ensin.
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Yleensä jos tollasta sattuu, niin valmistaja on kyllä tietonen virheestä, ja toimii just noin. Noita huonoja ruuvieriä on ollut muillakin valmistajilla aina silloin tällöin. Kuten sanottu, onni onnettomuudessa, että katkes nyt, eikä vaikkapa 5000 kierrosta kellossa. Huonolla tuurilla tollanen voi olla alku pahallekin vaurioitumiselle.
   
 7. Ck

  Ck Gearhead

  Säätöruuvit saapu tuossa toissa viikolla muttereiden kera ja ilman mitään ongelmia. Kerrankin hyvää palvelua. 8)
  pistin liiman kanssa kiinni ja kaikki ainakin nyt pysy ehjänä.
   

Kerro tästä muillekin!