Mistä th700:seen korjaussarja????

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja sacarim, 18.7.2009.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tarkoitin kyllä niitä kitkalevyjen välisiä peltejä, jotka kaikki olivat siinä lootassa aaltopeltejä = kytkennän vaimennus ilman accumulaattoria. Ja 90-lukulainen oli.
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    Mutta sen olen myös huomannut että osien varastointi suomalaisissa jenkkivaraosaputkissa on lähes loppunut viimevuosina kun kaikki tilataan ulkomailta muutaman dollarin säästön takia. muutaman dollarin takia,ihan pari pikku esimerkkiä,3,1 tiivarisatsi,en ottanut edes halvinta,vähän muuta romuu mukaan,kotiovella alle 300€,kysyin suomesta,kaikilla oli 520€. +- pari €pelkkä tiivarisatsi,ac tulppa 5€(viittaa kartelliin,sovittu alaraja)jo yhdessä ac tulpassa on se muutama dollaria ero,200€ ei ole muutama dollaria.ja jos ei kiire niin otan laivalla,osoite usassa huolinta liikkeellä,säästö vaan kasvaa kun rahti on noin 170 m3,sama se ,huomenna on paketti kotona,onneksi on netti niin ainakin jossain asiassa saa itse valita
     
  3. anteron talli

    anteron talli 1st gear

    näyttää olevan toi supistus ihan tehtaan jäljiltä.ei vain ennen ole tullu kiinnitettyä siihen huomiota ennenkuin noita ruuvi/kuula tulppauksia rupes näkymään.
     

Kerro tästä muillekin!