Mistä viemäriraetta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 6.6.2015.

  1. Co2

    Co2 3rd gear

    Mä oon ihan tarjoustalosta ostanut sellaista viemäri raetta joka on litran muoviputelissa keltaisella etiketillä. kuvakin putelista olisi jos tietäisi miten se tänne laitetaan! :D

    ps: hinta ei tainu olla kun jotain 4-5€/kpl

    edit: http://www.pamark.fi/tuote/1530/viemari ... usaine-1kg
    Tuollainen puteli se on...hinnasta en nyt sitten enää oo ihan varma. :)
     
  2. HulluCaminomies

    HulluCaminomies 1st gear

    <<

    Prismasta ainakin Hämeenlinnassa saa ViemäriRae -nimisiä rakeita valkoisessa muovipullossa, keltaisella etiketillä. Kama on puhdasta Natriumhydroksidia. Hinta on 7 euroa ja risat pullo.

    Putsasin moottorin lohkon vuorivillalla eristetyssä 200 litran tynnyrissä, 100 litraa vettä, Rami-konevuokraamosta 2 betonin lämmitykseen tarkoitettua vastussauvaa ja muistaakseni 8 pulloa ViemäriRaetta.

    Liotin vajaan vuorokauden Chevyn 350 lohkoa +80 asteessa ja kyllä lähti ruoste, kattilakivi ja maalit lohkosta. Karkea puhdistus rasvoista kannattaa kumminkin tehdä ennen tuota käsittelyä vaikka painepesurilla tai muuten poistaa paksuimmat rasvaklimpit.
     
  3. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tai jos vaan ei kaada pesuliosta järveen?
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Keittiön altaisiin,kylppärin lattiakaivoihin ja kylppärin altaisiin missä on muovinen hajulukko noita voi laittaa.Mutta ei kromattuihin hajulukkoihin,niissä on niin ohut muovinen putki sisällä,että se sulaa muodottomaksi.Töissä jonkun verran käytetään kohteissa mitä ei saa muuten puhdistettua,Tukos-Tuomas on herkun nimi.
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    eipä passaa paljon muuallekkaan kaadella ellei vedä neutraaliksi,tietysti joka harrastaja on vastuuntuntoinen liemiensä kanssa.
     
  7. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No ei kyllä sisätiloissa kannata yrittää mitään hapolla neutralointia tai ainakaan rakennuksessa ei kannata olla silloin sisällä. Syntyvä rikkivety on aikas vaarallista. Kyllä se laimenee siihen veteen mitä lasketaan kun tukos on auennut.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Paraske, viemärirakeiden aateli.
     
  9. laakkius

    laakkius Gearhead

    Näköjään hinta pikkasen noussu...
     
  10. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    meillä lantrataan koko ajan ph t suolahapolla ja lipeällä tai päin vastoin,ja tulee vettä,ei ole 7 v vielä rikkivety haissut,laske minun puolesta viemäriisi mitä haluat.öljytkin imeytyy kyllä hiekkaan.
     

Kerro tästä muillekin!