Mitä 4.8?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Hemibee, 6.7.2018.

 1. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Stadin cruisingin ja Forssa picknickin välinen päivä on vielä auki. Missä silloin kannattaa käydä? Siis Helsinki Hämeenlinna akselilla. Viime vuonna tutustuttiin Espoon automuseoon. Onko lauantaipäivänä jotain tapahtumaa, tai onko paikkakunnilla jotain mielekästä paikkaa johon kannattaa tutustua. Helsingin automuseo on nähty ja kuppiloihin löydetään itsekkin.
   
 2. rapa-ripa

  rapa-ripa Gearhead

  Malmilla lienee kisat silloin..
   
 3. jariha

  jariha Gearhead

  jos 4.8 on lauantai? hyrylässä illalla cruise;)
   
 4. Hemibee

  Hemibee Gearhead

  Kiitoksia vastaajille! Mennään Malmille.
   
 5. 12345678910

  12345678910 Gearhead

 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  4.8 on Nastola Cruising...vain kerran kesässä ja kalustoa perinteisesti ollut paikat turvoksissa...alkaa klo 18.00...ehtii hyvin Malmiltakin
  Tapahtumalla on oma topicci.
   

Kerro tästä muillekin!