Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Laittakaa tänne liikenteessä bongailtuja jenkkejä ym. asiaan liittyvää... Eli harrasteautobongauksia
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Täältä kaakosta on tullut, enpäs tiedä miten jäädäkseen?? Tuosta tyylikkyydestä täytyy sanoa että makuasioistahan ei voi kiistellä...
     
  3. Sardiinipurkki

    Sardiinipurkki Gearhead

    Täällä urjalassa pyörii viininpunainen Dartti scoopilla ja leveillä takanakeilla. Näkyy 8) myös poistuvan... Tekniikasta olis kiva saada selkoa, en saanu omistajaa kiinni, kysyäkseni asiaa(painoi mokoma kaasua :rotfl: ).
     
  4. v80

    v80 Gearhead

    Tuo P/U Camaro on/oli Kotkasta.
     
  5. janzamar

    janzamar 1st gear

    viikonloppuna oli hieno mustakilpinen monaco-farmari
    kehä-3:lla..
    niin siisti kunto ettei tahtonu kehdata ohi ajaa.. :)
    farmari-taunuksellani. jokusen kilometrin ajelin perässä ja ihailin oikeaa farmariautoa,mutta sitten piti taas ottaa kelloa jo kiinni.
     
  6. WTF

    WTF Gearhead

    Piiiiitkäääään ja matalan valkoisen Chryslerin, tais olla Ruotsin rekkareissa.
     
  7. barfly

    barfly Gearhead

    Teemu Selänteen rasseja näkyy tuolla Kirkkonummen suunnalla suht usein.
    mm: kuin pakasta vedetty -57 Chevy Bel Air.
     
  8. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Tollanen laite oli parkissa olikohan nyt viimekesänä tossa linnankadulla Savonlinnassa. Oli varmaankin vedetty väliaikainen väri, kun kattotolppien kohdilla näkyi selvästi merkkejä choppauksesta. Onkohan kenties jonkun overdrivelaisen laite? Aika asiallisen oloinen...

    [​IMG]
     
  9. A Tudor

    A Tudor Gearhead

    Hieno!
     
  10. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Eihän tuommoista olekkaan- kuvamanipulaatio!

    Jos tuo olisi kuitenkin totta, kiittelisin omistajaa nyttemmin jäykistetystä sikkikoneesta.
     
  11. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Elkää helvetissä alottako (ainakaan vielä) sitä keskustelua, mitä jenkkejä on näkynyt liikenteessä. En tiedä onko muualla Suomessa jo lunta, mutta Kouvolassa näkee liikenteessä vielä rodeja, museo- ja avoautoja ihan päivittäin. Sekalaisista sikalintoista ja käyttöjenkeistä nyt puhumattakaan. Ja ajavatpa jotkut hurjat ihan moottoripyörilläkin jääkarhujen seassa.
     
  12. Anssi

    Anssi Gearhead

    Nää nyt ei ole jenkkejä, mutta kerrotaan kuitenkin. Aamulla töihin ajaessani oli viereisellä kaistalla 6 kappaletta Ferrareita autonkuljetusrekassa! Mukana oli myös yksi tila-auto ja iso läjä renkaita. Olisikohan olleet jossain ratasysteemissä - menossa tai tulossa. Hieman nuhjaantuneen näköisiä...
     
  13. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Ei tod. ole manipulaatio! Kuva on ihan itse otettu, ja täyttä totta. 8)
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  15. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Meinas toissa päivänä mennä pizzat väärään torveen ku Lappeenrannan Pizzabuffetin ohi lipu joku Camaro maasturin alustalla! :eek: Eikä ihan matalan semmosen..
    Tietäskö joku kertoa lisää tästä härvelistä? Ukko sano nähneensä moisen pari vuotta sitten, mut erivärisenä. Melekosen härski ilmestys. 8)
     
  16. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

  17. BigBlock-V8

    BigBlock-V8 3rd gear

    Nykyään punainen. On overdriveläisen laite. Auto on 1949 Buick. Ja oli esillä tämän vuoden ACS:ssä Helsingissä peltipuhtaana.
     
  18. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Sitähän mie vähän kattelinkin...Hieno se on
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nii-i! Mekin saatiin vasta meidän "ykkösharrastusauto" kilpiin ja sillä sentään ajellaan katuslickseillä. Eli tähän aikaanhan on vielä kaikki harrastevehkeet liikenteessä ja aletaan sit bongailemaan noita mieltä piristäviä näkyjä kunhan lumet tulee taas maahan :wink:
    Omissa suunnitelmissa on pitää reissuautoa eli Bei Airia liikenteessä marraskuulle ja sit Halloween-pippaloiden jälkeen sen vois laittaa telakalle pikku kunnostukseen ens ajokautta varten. Ja uus ajokausihan alkaa aina pääsiäisenä ACS:stä :D
     
  20. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Tää nyt ol ajateltu ihan hupina 8) Näkee vähän millasia vehkeitä missäkinpäin liikkuu. Alkaa olla harvinaista toi ajelu näillä bensanhinnoilla... Siltikin ennen bensanhintohen nousua noita näkyy turhan vähän täälläpäin. Itekään en oo ajanu koko vuonna metriäkään.. :cry:
     

Kerro tästä muillekin!