Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilen Kupla, siistitty ja maalattu sellasella karkeakuvioisella camo-tyyppisellä maalilla. Tänään 2- ovinen Granada ja pari +2005 Mustangia.
     
  2. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Pyhimys (harmaa), XK120 coupe (vihreä), Mustang avo bout-65 (kulta), Impala coupe 63 (sininen vissiin), Impala 4d 60 (sininen), Mustang bout-67 (pimeää oli jo ni ei hajua väristä).

    Kaivarin ränni täynnä lie saksalaisia ja kiinalaisia ylisuuria kodinkoneita (appliances). Aivan naurettavaa pelleilyä kun ne vaativat ojan puolelle näköjään metrin ilmaa mahtuakseen kulkemaan jolloin neljän metrin urassa mahtuu liikkumaan yksi auto kerrallaan.
     
  3. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Käytiin lahes lokkirannas kääntymäs kuuvenaikaan. Siel oli jokunen auto. Lähettiin käymään rikin museolla, jossa joitakin autoja(amerikkalaisia). Lähettiin kattoon mäntsälän pörinöitä, ja "törmättiin" vanhalla lahentiellä ts vt140 johonki cruising letkaan, johon sitte liityttiinkin.
    Orimattilassa lähettiin letkasta ja mentiin kotio.
     
  4. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    29.4 Kävin pesettää auton Mikkelin ABC ja ajoin ulos, niin Cuda yms oli ABC parkissa. Unohdin tosiaan et oli kokoontuminen siellä. On Hemejä ja Hemejä :D :D
    [​IMG]
     
    cdv70, SK- ja hartsa69 tykkäävät tästä.
  5. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Eilen vielä bongasin töistä kotio mennessä uudelleen tuon taxi-caddyn, sinisen 70? chevellen ja keltaisen 2-ovisen 55 chevyn. Siilissä joku metallihohto ruskea fuselage moppe sekä patinoitut 66-67 farkku fairlane. Kyl tää tästä...kesä tulee ja kalusto lähtee liikkumaan.
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Joku Plymarin avo katto yläällä Willähteen Krouvilla parkisa, joku ysäri? Lincoln Town car Chicagossa, gen2 Camaro, G-body Cutlass, LTD toriparkissa, pari Volvo PV544:ta, yks seitkytluvu puolväli Impala, ja sit joku tunnistamattomaks jäänny full-size Ford, tuli nii äkkiseltää silmille.

    Huomattavasti enempi ko eile. Jos illasta viel pyörähtäis rinksal. Tää o näppärää ku ei o varaa ryyppää ku polttaa neki rahat taivaalle, kansantalous kiittää korkeamman kokonaisveroasteen myötä bensa vs alkoholi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  7. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tänään Kauhavan vappuruisingis oli autoa ku pipoa. Oli hienoa osallistua ajeluun Humber Hawk:illa:cool:
     
    12345678910, hmr66, isalmela ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Cissen Cadillac, Manta, Fiat 600, 62 Chevy fullsize
     
    isalmela tykkää tästä.
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Äsken Iisalmi Kuopio välillä: 65 Bel-Air, 50-luvun alun buick, 70(?) avo caddy, 68 dart, joku pieni punainen englantilainen urheiluavo, 67(?) Galaxie, Kasurilan Shellin sillalla joku 50 lukuinen sedan, Kallansilloilla rinnakkaistiellä joku iso vihreä avo...
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  10. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Tänään Kasurilan laskettelurinteiden parkkipaikalla oli jokin vappu cruising. Hyvin oli kalustoa liikenteessä.Satuttiin ihan sattumalta paikalle kun oltiin vappuajelulla. Harmi vaan kun ei pystytty olemaan pidempään tai osallistumaan ajoon kun rupes 3kk pojalle tulemaan nälkä. Liekkö tapahtumasta ilmoitettu jossain mutta täältä en sitä ainakaan bongannut. Jatkossa jos Siilinjärvellä on tapahtumaan niin ilmotelkaa täälläkin niin päästään mekin, jotka ei olla facebookissa, osallistumaan.
     
    PetteriT, 12345678910 ja isalmela tykkäävät tästä.
  11. XJR

    XJR 3rd gear

    Onkos kauppias raottanut lompsaa sen verran , että ois tarttunut Bondin DB5 haaviin? Tuli meinaan just kylällä vastaan. En kyllä yhtään ihmettelisi, vaikka näin olisi...

    https://rmsothebys.com/en/auctions/mo19/monterey/lots/r0050-1965-aston-martin-db5-bond-car/778818
     
  12. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ferrari Daytona avon näköinen auto eilen Pohjola sairaalan kohdilla...... olisiko vetten alustalle tehty? Aitous epäilyttää hieman.
     
  13. XJR

    XJR 3rd gear

    Oliko tämä?

    [​IMG]
     
  14. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Saattoi olla, väri täsmää. Aitous epäilyttää kun keski-hinta pyörii 500000$ paremmalla puolella...
     
  15. XJR

    XJR 3rd gear

    Vette tuo... Avona nuo aidot siinä 2.5m eurorahaa.
     
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kaverin IFA-prätkää tallin pihassa ihasteltiin ja pihaan päräytti Chevrolet C10 -70 pikkari.Tummanvihteä metallinhohotus väriltään ja paketin kruunasi Rally Wheelsit kaikkine tykötarpeineen.Nämä vanteet toimii aina.Omistaja mökkeilee Suomessa,mutta asustellut jenkkilässä jo 25 vuotta.Ohiajaessa oli huomannut tallin pihassa seisovan GMC -70 pikkarin ja tuli kyselemään saisiko "serkkupoikaa" käydä vilkaisemassa.Korimallihan on sama.Oli kyllä Chevy siistissä kunnossa.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  17. Scuderia Gungko

    Scuderia Gungko 3rd gear

    Jossakin niidenkin kai on oltava vaikka ne maksaisi mitä. Tuo muovikorinen mini-daytona on kai otteella Daimler.
     
    Muokattu: 3.5.2021
  18. 1320

    1320 Gearhead

    Lauantaina näkyi kaikenlaista vekotinta liikenteessä, mut kaikkea ei voi muistaa enää. Aamupäivällä Kehä III:lla meni joku melko kauhtunut vihreä '50 luvun alkupuolen Chevy Pickup, Porvoon motarilla hieman myöhemmin tuli vastaan hieno punainen '57 Chevy Bel Air.

    Kouvolan seudulla Kupla (itseasiassa useampikin, mut vain yksi sattui kameraan) ja Tipparellu.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Ja illalla Kouvolan keskustassa kun oltiin grillillä, niin ohi ajeli taas Kupla ja '65 Buick Skylark.
    [​IMG]
     
    cdv70 ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. XJR

    XJR 3rd gear

    Jossakin niidenkin kai pöppyrässä on oltava vaikka ne maksaisi mitä. Tuo muovikorinen mini-daytona on kai otteella Daimler.[/QUOTE] No niin olikin. Pyttyjen määrä saatu oikeaksi.
     
  20. 1320

    1320 Gearhead

    Eilen US Partsissa käydessä paikalle kurvasi myös hieno '64 Impala.
    [​IMG]
    Eilen alkuillasta Vantaalla Ylästöntiellä ajeli vastaan '70 luvun Pontiac Firebird Formula. Kehä Kessalla oli parkissa hieno GT-Cortina ja samainen vaaleansininen Escort Mexico mistä laitoin kuvan pari viikkoa sitten. Oli ilmeisesti joku Ford-kerhon kahvitteluilta.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Ja oliskohan ollut Vantaanlaaksossa vai Viherkummussa vai missä (ei mitään tietoa missä raja menee, mut Vantaalla kuitenkin), mut Imperial Crown oli tienvarressa parkissa.
    [​IMG]


    Tänään Vanhalla Lahdentiellä Järvenpään tienoilla tuli vastaan punainen Rättäri ja Kupla. Hieman myöhemmin Mäntsälässä tämä hieno Simca Ariane paineli vanhaa tietä kohti etelää.
    [​IMG]
    Ja illalla Keimolan parkkiksella Mazda 1300. Ei noitakaan enää kovin usein liikenteessä näe.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    cdv70, isalmela, 12345678910 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!