Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Minä just eilen teillä tallilla ihmettelin että millä oot liikenteessä kun kaikki sinun nelipyöräset aarteet oli pihassa. Mutta sitten mulle kerrottiin että oot mopolla liikenteessä.
   
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Rambler Classic -63 (YS-6) Neitokaisen Ohjastama Lappeenranta 07.08.2021

  [​IMG]
   
  Muokattu: 7.8.2021
  CCZ28 ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Häijäällä pari tuntia sitten hieno sinivalkoinen -55-57 Classic Chevy 4d...tarkempi tunnistus ei pikaisesta havainnosta johtuen onnistunut.
   
 4. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Äitee tiesi kertoa että savolaisilla Possun omistajilla oli ollu joku rastityyppinen letka-ajelu. Alapitkä-Muuruvesi-Siilinjärvi-Maaninka-???? joku tuollainen. Jokatapauksessa äiti oli jollain rastilla jututtanut jotain noista autoilijoista. Matkalla jotain tehtäviä yms. (sen verran Äiti poikaansa tuntee että piristi päivää kuvalla jossa oli ainakin 3kpl 911 ja 928 Possuja)

  Ja aamun bongaukset. Siili-Kuopio-Riistavesi-Kuopio. uudehko Mustang Riistavedellä. Kuopion motarilla 1965 malibu chopattu. oli viime viikolla nettiautossa myynnissä...tuliko savvoon??? 2kpl 911 porscheja moottoritiellä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. 383

  383 Gearhead

  70 "hemi" avo challenger :):):)
   
 6. AVRO

  AVRO Gearhead

  Herra "1320" lotkotteli aamulla Ramblerin sijasta Impalalla vastaan. On se hieno. :cool:
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Eilen saaristokaupungissa 67-68 tumma "Bullit" Mustang ja tänään samanlainen vaaleankeltainen vironkilvissä oleva Matkuksen parkkipaikalla.
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Pari Kenworthia Toijalassa kolmostietä kohti Härmää.
  Toisella kärry perässä.
  Se minkä maalaisia olivat jäi arvoitukseksi.
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. 1320

  1320 Gearhead

  Joo, piti lähteä eilen Impalalla liikenteeseen, niin pääsi kurvaamaan duunista suoraan Riksun Turpakäräjille.

  Hieno on kyllä Roverikin, piristää kummasti kun tulee vastaan.:odcool: Onko muuten kasilla vai neloskoneella?


  Aika paljon näkyy kalustoa kun suhailee töihin tuota Vanhaa Lahdentietä, ei oo tänne tullut kirjoiteltuakaan, mut yllämainittu Rover P6 on tullut tälläviikolla nyt joka päivä aamulla vastaan, sen lisäksi maanantaina iltapäivällä Jäken kohdalla tuli vastaan '68-74 Ford Econoline ja punainen '61 avo Cadillac. Tiistaina iltapäivällä Kellokoskella hienokuntoinen valkoinen Siipi-Mersu ja eilen Hyvinkäällä valkoinen ekan sukupolven Ford Mustang.

  Tänään päivällä Kellokoskella sininen '75 Trans Am ja iltapäivällä kun lähdin duunista, niin huoltikselta lähti juuri tummanvihreä '80 luvun Fordin puukylkifarmari. Vähän kulahtanut, mutta ihan siisti ja ehjä kuitenkin, hieno peli. :odcool: Järvenpään puolella tuli vastaan tumma '60-'70 luvun taitteen Chevy Stepside ja vilaukselta näin myös valkoisen Fiat 500 tai 600:n. Sen verran pikaisesti näin, että tarkempi tunnistus oli mahdoton rasti. Ja Vanhalla Lahdentiellä Korson liittymän kohdalla vastaan tuli ruskea C-Kadett.
   
  isalmela ja AVRO tykkäävät tästä.
 10. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Kuopio Siilinjärvi akselilla tänään. Rodi Kunnonpaikan kohdalla. 33-34, mattamusta, chopattu, reipas etunoja. Tyttö 7-v tuumasi että pitäis olla kiiltävä, kun kysyin että onko hieno...
  96-saab punainen, Hillman imp minilitet alla ja numero kyljessä, valkea mini, se keltainen Toyota Corona mkII jonka kuvan jossain välissä laitoinkin, musta pystylamppu mese taksikyltin kanssa. Pari kuplaa ja rättisitikkaa...nuo bongaukset puolentoista tunnin aikana keskellä päivää...No olihan siellä joku uudehko Ferrarikin liikenteessä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. AVRO

  AVRO Gearhead

  3,5 kasilla jossa 3,9:n ruiskulaite niin ei tarvi ähistä. Pikkuauto tosiaan kulkee tätä suolakaivos rundia Kisun kanssa kesäkauden, Range astuu remmiin kelien mennessä pilalle. Tulinkin sillä ehkä reilu kuunkierto sitten aamulla vastaan kun piti viedä kärryllä tyttären mönkkäri huoltoon työmatkan puitteissa. Moikkailin Ramblerille mutta arvelinkin ettei sieltä tunnisteta. :p

  Minäkin taisin bongata ton Ford Econolinen jos on se sellainen vanha lyttynokkainen kaappi. Erottuu kyllä massasta.
   
  Muokattu: 12.8.2021
  isalmela tykkää tästä.
 12. 1320

  1320 Gearhead

  Itseasiassa mä muistan kun Range tuli kerran vastaan, en olettanut et sieltä moikataan niin en kerennyt itse nostaa tassua pystyyn riittävän ajoissa. :odbiggrin:

  Ja joo, tän korimallin Econoline se tosiaan oli:
  [​IMG]
   
  Kustom STW ja faikku66 tykkäävät tästä.
 13. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Korjaus tähän et toinen oli petteri
   
 14. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Auliz oli roastedia ulkoiluttamassa anturajärvellä.
   
 15. hmr66

  hmr66 Gearhead

  Kolmostiellä Koskenkorvalla musta coupe quattro, kilpi oli UQ-20
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Kuopion motarilla matkalla etelään semmonen kennedy-mallin avo lincoln, sininen? Ja se taitaa nyt täällä pyöriä se viron bullit-mustang.
   
 17. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Rantasalmella sivutiellä maisemaan sopivasti siisti punainen Mini, nuorempi nainen ratissa (ja ikävä kyllä kännykkä korvalla...).
   
 18. always bb

  always bb Gearhead

  Vt 3 sumbeam imppi coupe ja kohta perässä punainen normi imppi. Sitten perillä alfa 75
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Turkoosi/musta 55/56 Ford ja 60-61 Comet.
   
  Muokattu: 15.8.2021
  isalmela tykkää tästä.
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Eilen tuli vähän ennen Lievestuoretta, hän Jyväskylään päin ajaen, vastaan ilmeisesti 60-lukuinen punanen Impala väkiä täys, ja iloisesti vilkutellen.

  Olikin ainut jenkkiharraste joka näkyi muuten kuin tapahtumien välittömässä läheisyydessä 550km ajomatkan aikana.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!