Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Kuopiossa piti Fairlanella pyörähtää.Kelihän oli paikoin todella huono sakean räntäsateen vuoksi.Minkälaisia "aivoinvalideja" ovat nämä uudehkoilla autoilla ajelevat.Ajellaan sakeassa räntäsateessakin takavalot pimeänä.Sähköautoissakin kymmenillä takavalot pimeänä.Ja huomaa hyvin,kun keli menee huonoksi niin ajotaito on monella lähes 0:confused:.Tien tukkona en ollut minä Fairlanella vaan nämä nykysukkuloilla paahtavat tyypit.Mietin siinä ajaessani,että miten rumaksi nämä nykyautot vielä tulevat menemään.Onko "teiden kunkku" se jolla on suurin ja rumin auto varustettuna katolle nostetulla rumalla muovilaatikolla?Ja tietysti pitää olla keulassa mahdollisimman suuri ja ruma LED-lisävalopaneeli vielä lisäksi:p.Ei olis kiva olla pikkupoika,joka kattelee liikennettä.Turhautuminen ja vitutushan siinä vois tulla näitä nykyhärveleitä katellessa.No Motonetin pihassa näkyi vanhempi auto,6-ovinen Volvo 740;).
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Monet ei osaa käyttää niitä valojansa. Ainakin uudemmissa Vaggineissa on se automaatti asento, joka sytyttää takavalot kun hämärtyy tai sataa yms, mutta kun porukka haluaa jääräpäisesti itse määrätä millon valot syttyy ja ei syty. Ja sit ajellaan perse pimeänä huonossa kelissä.
   
  isalmela ja hartsa69 tykkäävät tästä.
 3. Swinger

  Swinger Gearhead

  Täytyy olla vittu tyhmiä autoja jos laittaa valot päälle ja takavalot ei syty samalla. Mulla ei oo yhtään noin paskaa autoa vielä ollut eikä tule. Voihan se hyötysuhde vähän kärsiä mun autoissa ku takavalot palaa samaan aikaan ku etuvalotkin.
   
  kuula tykkää tästä.
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mitä, tietoisesti rikot EU säädöksiä? :D Sieltähän toi takavalojen palamattomuus on lähtöisin. Oliko -97-> pitää olla valot niin, jos sulla on edessä huomio-/päivävalot, niin takavalot ei saa palaa samaan aikaan.
   
 5. Swinger

  Swinger Gearhead

  Nähtävästi olen rikollinen tosin ei mulla oo ku yksi auto mikä on uudempi kuin -97 mutta ei siinäkään oo kyllä päiväkäyttövaloja. Parkit löytyy mutta eikös täällä suomessa oo joku ajovalo pakko ni silloin palaa myös takana valot..
   
 6. Hukka86

  Hukka86 2nd gear

  Mullakin tossa yhdessä automaattivalot mutta pidän aina valot päällä ihan oman ja muiden turvallisuuden takia harmaa auto hämärässä hankea vasten katoo jo melko hyvin menköön tupaöljyöä vähän enemmän
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  0 asento, saa palaa päivävalot, mutta ei takavalot. * eli parkki, palaa parkit edessä ja takavalot, sit ajovaloasennossa ajovalojen ja takavalojen pitää palaa.
  Autolla sit ihan riippuvainen autosta, mutta ainakin työpaikan skodissa on tosi herkkä hämärä tunnistus. Normaalisti palaa päivävalot edessä, mutta tarvii tulla kuin todella tumma pilvi päälle niin syttyy ajovalot ja takavalot.
  Dodgessa en ole testannut että miten herkkä toi auto asento on, kun en jaksa muokata tai ostaa uutta päävalokytkintä, niin ajelen sumarit päivävaloina ja takavalot aina päällä. Ai miksi takavalot aina päällä, no ettei Bolliisin prkleet näe että takavalot on melkein mustat. :D Tosin takavaloina on todella kirkkaat punaset ledit, että ne kyllä näkyy.
  Ite laitoin aikoinaan päivävalot 95 Golf keulille, niin takavalot ois pitänyt kytkeä päälle, koska vanhempi kuin 97, jossa taas takavalot ei olisi saanut palaa päivävalojen kanssa... Ja ihan sama auto, mutta parin vuoden heitto.... Tosin en ole tutkinut muuttuko noi 2021 rakentelusäännös päivityksessä...
   
  Swinger tykkää tästä.
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Lappeenranta 05.01.2015

  [​IMG]

  Ford Lappeenranta 19.03.2023

  [​IMG]
   
  Moparboy440, isalmela ja C4vettester tykkäävät tästä.
 9. always bb

  always bb Gearhead

  Juustohöylää näkee harvoin, ja talvella
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. C4vettester

  C4vettester 2nd gear Bannattu

  Jos haluat erottua automassasta, positiivisella tavalla, niin tässä yksi hyvä vaihtoehto.

  Sympaattinen muotoilu ja yksityiskohdat kulkineessa. Nettiautossa peräti yksi vastaava myytävänä, eikä ole hinnalla pilattu.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Vanhalla lahdentiellä vihreä 67(?) polara tai monaco ja keravalla musta gmt400 fleetside lavakatteella.
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  GMC Lappeenranta 22.03.2023

  [​IMG]
   
 13. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ford Lappeenranta 22.03.2023

  [​IMG]
   
 14. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Peugeot Lappeenranta 22.03.2023

  [​IMG]
   
  Ismoskosmos, Dataviilaaja, Kustom STW ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  MB Lappeenranta 17.06.2022

  [​IMG]

  MB Lappeenranta 23.03.2023

  [​IMG]
   
  karra ja isalmela tykkäävät tästä.
 16. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Pystylamppu mersu,todella tumma sininen(?) ajeli vastaan keravalla
   
  isalmela ja karra tykkäävät tästä.
 17. karra

  karra Double Gearhead

  Tämähän on tuossa kävelymatkan varralla kun menen iskälle (taikka Jyskylle). Joka tapauksessa me mersuklubissahan olemme tuon noteeranneet. Talossa asuu vuokralainen mutta auto on talon omistajan. Ei olla "puhutettu" :D
   
  SARKERI-71 tykkää tästä.
 18. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Kangasalla taitaa tulla kesä ,tällä viikolla tullu vastaa -62 Belair ja Trabant
   
  Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Volvo Lappeenranta 24.03.2023

  [​IMG]
   
 20. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chevrolet Lappeenranta 24.03.2023

  [​IMG]
   
  Moparboy440 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!