Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. Psycoil

  Psycoil 1st gear

  Itteni ponkasin eilen ajelemassa mönkijällä 20km matkan avopotta päässä ja mittari näytti -22 ko pääsin kotio... 8)
   
 2. elcamino0365

  elcamino0365 3rd gear

  tänään tuli moottoripyörä vastaan vanhalla helsingintiellä, näytti joltain 70 luvun pyörältä.... :eek: ja joo, EN ollut kännissä!!! :rotfl:
   
 3. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Lapualla. Emäntä töis Buikilla kuten aina ja itte jyräytin Caprisen tulille (-27c) ja kävin hakemas rikkoutuneeseen polttimeen osia. 2/5 meidän jenkeistä liikkui tänään 8) . Ei ole aikoihin täälläpäin näkynyt muita harrastajia :eek: liikkeellä.
   
 4. Psycoil

  Psycoil 1st gear

  juups ja perjantaina tuli hiukka ennen Forssaa sivuvaunuRyssäntekele kans vastaan nii prkleesti, enkä kans tunnusta olleeni kännissä...paitsi ehtoolla...kai... en muista... :eek:
   
 5. Fleetline

  Fleetline Gearhead

  Eilen oli Lope- Karkkila akselilla muutamia vanhoja prätkiä. Ja olin bongaavani jostain kyltistä tekstin Talviralli ja jotain. Taitaa nämä muut motukkahavainnoit liittyä tähän samaan tapahtumaan.
   
 6. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  Mä oon katellu ihan samaa, äkkiä kun katto nii näytti melko perus siistiltä himmeliltä. Ja oli se siinä viel tänään ku vaniin kävin uuden hihna hakemas
   
 7. rainbow6

  rainbow6 3rd gear

  ^ Pintaruosteita mutta muuten ihan ok siisti. Rämältä löytyy muuten yllättävän hyvin osia, johki Mopariinkin löytyi ilmanputsaria suoraan hyllystä kun vaan olin ottanut mitat ylös... Hinnat on tietty joidenkin tuotteiden osalta suolaiset mutta pääasia että löytyy.
   
 8. weard_racing

  weard_racing 1st gear

  Aikasemmin löyty ihan ihme hiluja hyllystä ku oli perttu viel myymäs osia. Kaivo edelliseen stepsideen jostain hyllyjen kätköistä 38´ fordin valot.
  Joku päivä käytii sitä capricee ihmettelmäs ja oli hylätty just keskiviikkon ruostevaurioiden takia ja leima siitä on muistaakseni pitkänä ku finderistä ihmeteltii
   
 9. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Viime viikon ja tämän viikon bongauksia, joista nyt kerkesi kuvan räpsäsemään.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Kaikki kännykuvia, laatu ei päätä huimaa. 8)
   
 10. amaz

  amaz 2nd gear

  Vaaleansininen 80-luvun alkupuolen Chevrolet dually-pickup pitkällä hytillä meni tovin edellä lahden motaria ja siitä hetken vielä kehä1 länteen päin, pakko oli mennä ohi. Melkoisen tyly laitos.
   
 11. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Tämä tuli vastaan jossain Kärsämäen ja Oulun välillä lauantaina:

  [​IMG]

  Varjo oli kyllä kiinni siinä vaiheessa. En ehtinyt nähdä oliko oman kylän poika puikoissa.
   
 12. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

 13. rainbow6

  rainbow6 3rd gear

  Juu, siellä se Cäpraissi on vieläkin...Odotteleekohan Rämän pajalle menoa? Ne kun kuulemma hitsaa siinä kyllä... Vai tulluko jotain muuta vikaa? Kyllä sieltä jotain random-USA-osia vieläkin kuulemma löytyy jostain kasasta...kertoi se "Mersumies" siilitukkainen n. kolmekymppinen sälli, kun kävin öljynputsarin hakemassa 302 cid Fordiin. Ihan M-Filterin osanumerolla otin, mutta ois siellä löytynyt Delcoakin.
   
 14. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Tuliko tuo liikenteessä vastaan? :eek:
  Hyvä Kankkunen! -30 pakkasta 330km/h tunnissa avoautolla, tosin katto päällä. Mutta miksi iltasonta otsikoi tuon Kankkunen Kaahasi ennätyksen?
   
 15. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

  "Kankkunen kaahasi maailmanennätyksen!
  Rallilegenda Juha Kankkunen ajoi jääradalla 330.695 kilometrin tuntivauhdilla. Se on uusi nopeusennätys jäällä. Myös edellinen ennätys (321.6 km/h) oli Kankkusen nimissä. Kyseinen ennätys oli vuodelta 2007."

  Tuon takia.
   
 16. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Kyllä ainakin pahasti samannäköinen oli rättikattoineen ja tarroineen, toki ihan 100% varma en voi olla kun kerkesin nähdä sen n. 2 s ajan.
   
 17. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Selvä! Ei ollut ootee vaan ihan oikea mitä bongasit liikenteessä. :D
   
 18. tammercity

  tammercity Gearhead

  Olikohan se nyt eilen kun ruumisautocapricefarkun takana ajelin.

  Takaovessa vaan teksti: Kuljetuksia rajan taa..

  :lol:
   
 19. Putte

  Putte 1st gear

  Tietyillä toimittajilla on käsittämätön tapa ilmaista hallittu nopea ajo kaahauksena juttujen otsikoissa. Ei tuollainen ole uutisointia vaan provokaatio moottoriurheilua ja hallittua valvotuissa oloissa nopeaa ajoa vastaan.
   
 20. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  kaunis nyky moppe 300C helmen valkoinen, kilvet SHE-II meni meidän ohi turku -salo motarilla, ja vastaan tuli iso audi, kilvet S8 ilman väliviivaa !
   

Kerro tästä muillekin!