Mitä bongasit liikenteessä?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

 1. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Riihimäki 6/6 2020
  [​IMG]
   
  rekkamies, esmi ja isalmela tykkäävät tästä.
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Paluu tulevaisuuteen?

  itellä tuli vastaan tänään -70 300 hurst ja 50/60 taitteen vissiin musta imperial kouvostoliitossa. Jälkimmäinen herätti hämmästystä ja nostalgisia tunteita siksi kun moikkasi reippaasti vastaan ajamaani dodge ramia. Ennen kaikki jenkkikuskit moikkasi toisiaan ja nykyään vain jos tiedät että toinen on varmasti harrastaja (eli tunnet) ja riittävän vanha auto.
   
 3. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Eilen perjantaina Hudsoni Siilinjärven Shellillä...
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  Perjantaina Stadissa rautatieaseman edessä trailerilla EMW 340 projekti. Ruotsikilvet oli paikallaan, eli olisko tullut juuri maahan. Hieno auto, eikä noitakaan ihan joka kadunkulmalla vastaan tule...
  [​IMG]

  Lauantaina Konalassa nimimerkki ata ajeli uudella 2004 (?) GTO:lla vastaan, ja hieman myöhemmin Mannerheimintiellä tuli vastaan Remu Aaltonen valkoisella '70-'80 luvun taitteen Lincolnilla.
   
  rekkamies, Larry, FuryIII '71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Korjataan tätä sen verran, että taitaakin olla Galaxie/LTD kokoluokkaa oleva coupe. Tuli vastaan taas Kallansilloilla tänään, kuten vähän ennen sitä kullanvärinen avo Fury, ehkä vm -70.
   
 6. 1320

  1320 Gearhead

  Kävin päivällä Järvenpäässä pulttiostoksilla. Matkalla Vanhalla Lahdentiellä ajeli vastaan hieno '50 lukuinen Oldsmobile ja kun poikkesin Keravan Motonetissä matkalla, niin siellä parkkiksella oli hienokuntoinen ekan sukupolven Opel Manta. Sitten taas Vanhalla Lahdentiellä tuli vastaan valkoinen ekan sukupolven Corvette ja Järvenpäässä hienokuntoinen punainen Kupla ja Volvo 142.

  Ajelin vielä Keravan kautta takaisinpäin, niin siellä näkyi punainen avo-Cadillac.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Lisäksi Järvenpäässä näkyi myös vaaleankeltainen Kupla, ja Sherwoodissa kirkkaankeltainen Jeans-Kupla, '60 luvun puolenvälin Chevrolet Fleetside kutoskoneella ja Jariha:n emäntäkin ajeli SämpyläCapricella vastaan.

  Ja myöhemmin iltapäivällä kun lähdettiin Riksuun Turpakäräjille, niin juuri ennen kuin käännyin Kehä III:lle, niin liikennevaloista kiihdytti hieman reippaammin vastaan hieno '63 Corvette.
  [​IMG]
  Kehällä meni joku todella erikoinen ehkä '70 luvun alkupuolen Euro tai Japsiauto. En osaa yhtään sanoa, että mikä se voisi olla. Melko pieni ja erikoisen näköinen laite, koskaan nähnytkään samanlaista.

  Vanhalla Hämeenlinnantiellä tuli Klaukkalan ja Nurmijärven välillä tämä Roddattu Rättäri vastaan. :odcool: Kerkesin nappaa kuvankin, kun kattelin jo kaukaa, et tämä hieno laite tuli vastaan. Ja taisin mä vielä keretä moikkaamaankin takaisinkin. :odwink:

  [​IMG]
   
  rekkamies, malvasto, Larry ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Bluestone

  Bluestone Gearhead

  Kuopiossa eilen Kirkkokadulla varsin siisti musta 65 Bel-Air vanhoilla suomi-kilvillä ja Satamakadulla hieno bussimallin junakeula vw, verhot ikkunoissa :D, muuten entisöity mutta oikein haalistuneilla mustilla kilvillä.
   
  PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Kuvat on kyl kivoi. Hieno Manta ja tuos rättärihepun morjestuksessa on asennetta!
   
  isalmela tykkää tästä.
 9. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Eilisiltana kaupungilla chopatun näköinen mattaharmaa (saattoi olla mustakin) Kupla, pikkutakaikkunoilla.
   
 10. 1320

  1320 Gearhead

  Tänään Tikkurilantiellä erittäin hienossa alkuperäiskunnossa ollut kullanvärinen G-Body Oldsmobile Cutlass.:odcool: Ja hetkeä myöhemmin Tikkurilassa myöskin hienokuntoinen punainen Euro-Fordi, olisko ollut Granada tai jokin vastaava. Hieno laite sekin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 11. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Tällä viikolla Kuopiossa bongailtua. matala Bonneville 60-luvun alusta isoilla pinnavanteilla.
  66-monaco,
  Valkea Tempest 65, mustapohjaiset K-alkuiset kilvet, pinnakapseleilla. Onko vanhoja alkuperäisiä kuopiolaisia autoja???? en ole ennen nähnyt.
  Peugeot 404. valkosivuilla ja mustapohjaisilla kuopion läänin kilvillä. Hieno kun mikä. Eilen kuopion motarilla pohjoiseen menossa 67-68 ht dart.
  Siilinjärvellä 4-ovinen 65 impala. Punainen valkea katto, kromatut Torgue thrustit alla. Auringon polttama vihreä 64 cadillac Kuopiossa.
  Lisäksi joku pallokeula volkkari joka oli varsin matala.
   
  isalmela tykkää tästä.
 12. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  1965 Pontiac on Le Mans 2d HT, ollut (kai) aina erittäin hyvässä alkuperäiskunnossa. Valkoinen punaisella sisustalla, ja tosiaan pinnakapseleilla. Silloin kun asuin keskustassa se oli päivittäinen näky kesäisin Carlsonin parkkipaikalla, nyt vähemmällä käytöllä.
   
  PetteriT tykkää tästä.
 13. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Perässä ajelin parin auton päässä ja kääntyi puijon juurelta keskustaan päin. Todella siistiltä vaikutti ja kuopion läänin kilpi kiinnitti huomion. Todella hienoa että on säilynyt näihin päiviin alkuperäisenä. En ole aiemmin törmännyt ko. autoon.
  Olihan täällä liikenteessä joku 20-30 lukujen vaihteen vihreä ford. alkuperäinen.
   
 14. 1320

  1320 Gearhead

  Tänään aamulla ennen kahdeksaa Vihdintiellä tuli vastaan hieno Dodge Coronet. :odcool:
  [​IMG]

  Kakkostieltä bongasin firman pihasta '59 Cadillac 2D HT:n ja Forssan kohdilla tuli harvinaisempi Euroauto vastaan, kaverin kanssa veikkailtiin sen ollevan ihan '60 luvun alun siipimallin Wolseley. Sellainen vaaleankeltainen väriltään. Autokeitaan pihassa oli valkoinen '50 luvun puolenvälin Ford Pickup ja keltainen '30/'40 luvun taitteen Ford Sedan.

  Loimaalla huopakattoinen '60 Buick.
  [​IMG]

  Lisäksi '48 Fordin kuorkin hytin ympärille rakenneltu Rat Rod isolohkolla.

  Kotimatkalla kakkostiellä tuli vastaan sininen Ford 20M (?), musta Junankeula-VW ja siistikuntoinen 240 sarjan Volvo.
  [​IMG]

  Vihdintiellä ajeli vastaan tämä Dodgen Pickuppi.
  [​IMG]

  Petikossa tuli vastaan musta '60 luvun Maserati.:odeek: Ei ihan joka päiväinen näky kotimaan liikenteessä... Hetkeä myöhemmin Ford Granada:
  [​IMG]

  Ja Kehä III:lla sininen Junankeula-VW ja Porttipuistossa matala vaaleansininen/valkoinen Kupla. Hyvin oli kalustoa liikenteessä, me käytiin kaverin kanssa Malibulla Loimaan US Centerin "loppuunmyynnissä" ja kyllähän sieltä jotain tarttui mukaankin.
   
  rekkamies, esmi, malvasto ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Riihimäki 12.6 2020
  [​IMG]
   
  Stang_81, rekkamies, esmi ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. isalmela

  isalmela Gearhead

  Edsel! Komeaa. Enpä muista milloin olisin viimeksi nähnyt Edselin liikenteessä. Tosin sijainti Oulussa vähentää bongattavaa
   
 17. toyopet

  toyopet Gearhead

  Kellertävä avo-buick JKL:ssä ihan justiin. GS?
   
 18. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Kannattaa käydä talvella Kajjjaanissa, siellä niitä näkee. Tae ainakkii ennen se ol niin.
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. Pande_K

  Pande_K Gearhead

  Yli puoli vuotta meni, mutta nyt on kuva, vaikkakin vain kaukaa huitaistu kännykuva sinisestä Volgasta jota näkee satunnaisesti kesät talvet. Eli saattaapa tuo ollakin sama kuin SARKERI-71:n kuvassa joka ehkä on hieman iltahämärissä otettu ja väri näyttää haaleammalta.

  [​IMG]
   
  cdv70 tykkää tästä.
 20. Pande_K

  Pande_K Gearhead

  cdv70, rekkamies, Rane 66 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!