Mitä odotettavissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jouniw, 3.3.2019.

  1. jouniw

    jouniw 1st gear

    moro.

    Laatikko 4R75W. Vikakoodit PO743,750,755,962. Momentinmuuntimen kytkin, sähkötekninen häiriö. Kytkentämagneettiventtiili A.Kytkentämagneettiventtiili B. Paineensäädinmagneettiventtiili A,ohjauspiiri.Lisäksi herjaa lambda lohko 1 ja2 tunnistin 2 ja nokkaaks.asentotunnistin härö. Jos noit kaikki täytynee tehdä niin pitääkös koko loota irrottaa ja purkaa.Noista lambdoista sanoo et vikaa virtapiirissä.

    -jw
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Niin monta sähkövikaa, et voisko olla maaongelmia? Kaikkiko tuli kerrasta?
     
  3. jouniw

    jouniw 1st gear

    Joo,toi nokkaaks.asentotunnistimien härö on ollut jo edellisellä omistajalla, mut nämä muut joo tuli kerrasta.toi 962 niin sen vian typ oli ohjauspiiri (-).
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Itse aloittaisin käymällä maakaapelit läpi, ja vaikka lisäämällä kaapelin.... Akulta runkoon, rungosta koneeseen etc....
     
  5. jouniw

    jouniw 1st gear

    Joo selvä, kiitos. Tuollaista pystyy ittekin tekeen mut ei sit paljon muuta.
     
  6. J.J

    J.J Gearhead

    Noille vaihteiston venttiileille sekä taaempien happitunnistimien lämmittimille on virransyöttö saman virtapiirin kautta, eli esim. palanut sulake aiheuttaa nuo viat, sulake on nro.23 konehuoneen sulaketaulussa, tämä tieto katsottu vm.2003 f-150 5.4l 4R70W kytkentäkaavasta.
     
  7. jouniw

    jouniw 1st gear

    Tota sulake juttua kaveri jo puhukin. Viallinen lambda käventänyt sulakkeen ehkä. Hain sitä sulaketta repsikan jalkatilasta. Se olisikin sit konehuoneen puolella
     
  8. jouniw

    jouniw 1st gear

    Asiaa hieman kattelin ja sulakkeita en löydä konehuoneen puolelta.Repsikan puolen jalkatilasta löytyy sulakkeet ja toi no 23 on jokin headlamp. nummerot 32 ja 33 saattas liittyä aiheeseen mut ovat ehjät.Auto on 12/2003 käyttöönotettu mut vin nummeron perusteella 2004 5,4 3v triton kone .loota on 4R75W eli onko se tuosta 4R70W;stä paranneltu versio.
     
  9. J.J

    J.J Gearhead

    Ok, 2004 eteenpäin sähköt näyttävät olevan erillaiset, en tosin löytänyt 2004 kaaviota, 2007 kaaviossa noiden vaihteiston venttiilien sulake on nro.33 repsikan jalkatilan taulussa.
     
  10. jouniw

    jouniw 1st gear

    Jep, vika paikallistettu ja korjattu.Joku johto hässäkkä vioittunut, ny toimii.Nokkaaks.asento tunn. vaihdettu .
     

Kerro tästä muillekin!