Mitä puskurin taakse??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja El kamina, 1.5.2007.

  1. El kamina

    El kamina 3rd gear

    No niin nyt sais ja vois heittää kommentti ''pähkinästä'' mitä laittaisi uuden kromipuskurin takapuolelle(sisä)!? :eek:
    Muutama vaihtoehto on pyörinyt päässä: Kotelonsuoja aine? tai pohja ja pintamaalaus(hionta??ei hyvä?) tai pelkkä lakkaus ilman hiontaa??? :odroll: tai kunnon vahaus(autoglym)??? :wink:

    Kysymys eräillä herää Miksi!? No edellinen puskuri on ruostunut puhki n.15vuodessa takaa käsin! Ja tuossa uudessakaan ei ole tuo tausta ''kunnolla'' krominen(niin kuin näissä yleensä) vaan just sen olonen, jotta ruostuu muutamassa vuodessa jos ei suojaa kättelyssä kunnolla!!?? ELI MITÄ TAUSTALLE! jotta säilyy!!

    :pinup:
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Kyllä se tosiaan on hyvä suojata, mikä tahansa nykyaikanen mälli ajaa asiansa, rypylämassa, kotelosuoja tms. Vaha ei riitä, ja maalikaan ei tietty ole suoja-aineen veronen.
     
  3. Elevator

    Elevator 1st gear

    ittellä o kanssa vastaava homma käsillä, ajattelin vetää happomaalin ja päälle kiveniskumassaa
     
  4. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Maali ja tectyl.

    Laita ensin maali ja ihan pensselitavarana ensin ohennetulla ja 2 kerros paksummalla,löwe rost,ferrex tms.Sit kotelosuojaa,anna kuivua hyvin sitten päälle massa.Myös epoksi on hyvää,ei vaan tahdo pysyä jos ei alusta karhea,näin olen muutamaan kymmeneen autoon tehnyt ja tulokset hyviä.Niin jos epoksi niin se pelkästään,muita aineita et sillon tartte.
     
  5. El kamina

    El kamina 3rd gear

    Niin tuon maalin kanssa meinasin jotta jos ei hio niin ei pysy!!!??? Ensinmäisen mutterin kun kiristää niin lohkeaa/irtoaa jolloin asian ei kun pahenee! :mad: Mutta ei sitä nyt viittis alkaa hiomaankaan(naarmuttamaankaan) kyllä hän tossa jonkulainen suojaus/piinoite on taustallakin?? Vai!? Eli sempä takia olen tuota koteonsuoja ainetta harkinnut? Mutta RIITTÄÄKÖ!? Enpäs per__le tiedä!? ja sitten toisekseen tuo tahmea suoja-aine imee paskaan ja sitä myötä kosteuden itseensä!? VAI!? Että tämmöstä...! :eek: :rotfl:

    :pinup:
     
  6. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    epoxsi piki... on kovasana...
     
  7. tomimk

    tomimk 1st gear

    Puskurin perse

    Kokeiltua toimivaa...
    -hiekkapuhallus
    -sinkkispray +24h kuivuminen (tärkeää)
    -vasaralakkamaali+12h kuivuminen
    -kiveniskumassa päälle

    10v toiminut, kivet söi puhki, ruoste ei suostunut millään ilveellä menemään alle..?
     

Kerro tästä muillekin!