Mopar 440 öljypohja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Simo, 6.8.2004.

  1. Simo

    Simo 1st gear

    Onko kellään kokemusta / tietoa saako D -body Moppesta (67 Imperial) öljypohjan pois koneen ollessa paikallaan? Öljypohjan syvennys on etuakselin takapuolella ja etureuna menee vain n. 10 cm etuakselin päälle, että sikäli näyttää hyvältä, mutta mitenkä käy sen öljypumpun imukärsän kanssa?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se imukärsä on kyllä melko pitkä mutta jos saa vähän konetta nostettua niin luulis lähtevän tai sitten niin että ottaa öljypohjaa sen verran irti kuin lähtee ja kiertää imusihdin pohjan ja lohkon välistä irti.
     
  3. Simo

    Simo 1st gear

    Vanha juttu, mutta vastataan nyt itse. Eli öljypohja lähtee pois konetta löysäämättä / irrottamatta, center link täytyy irrottaa. Homma kävi aivan kuten asia oli service manualissa kuvattu.
     

Kerro tästä muillekin!