Mopar iso/pikkuristikko ongelmia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja veekasi, 10.10.2003.

  1. veekasi

    veekasi Gearhead

    Kannattaa olla tarkkana ko swappiristikoiden kanssa. Mopareissa on kai kaksi ristikkokokoa 2 1/8" ja 2 5/8", eli iso ja pieni. Mut mikä ihme kun ristikko onkin 2-3 mm liian pieni perän(8 3/4) yokeen, eli ei keskity. Mihin hemmetin autoon tommonen voi olla??? Kupin halk oikea. Ja mä en ole ainoo joka on törmänny tähän ongelmaan.
     
  2. Stingray

    Stingray Gearhead

    Mulla oli sama ongelma Dusterissa. Kardaani oli joku saakelin kyhäelmä, ja takaristikossa oli sama ongelma kun sulla, enkä edes keksinyt miten siitä ristikosta pitäisi kupit lähteä irti, kun ei löytynyt sokkia. Silloin porukalla järkeiltiin, että se olis joku Fordin ristikko, jossa on melkein oikeat mitat. Nyt on jo oikeat ristikot paikoillaan...
     

Kerro tästä muillekin!