mopar pornoa ?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ebody and irony, 26.12.2007.

  1. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    No niin, päästään kyssäriin. Jos jollain täällä vielä auto kulkee pikkulohkolla että päästään mittaamaan. Kyseinen moottori on muuten -75 360, mutta oletan että venakopan pultit on samalla kohtaa kaikissa??

    Eli tuolta jäähdyttäjän vierestä "eturintapellistä"
    [​IMG]

    Venakopan ja pakosarjan pulttiin n. 365-370mm
    [​IMG]

    Paljonkohan pitää varautua, että kone siirtyisi jos saa originaalikiinnikkeet? Tietäisi vaan katsella missä tulee ongelmia.

    Ai niin ja rintapellistä, sulakerasian vierestä, takimmaiseen venakopan pulttiin 190mm.
     
  2. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Edessä mitta n. 405mm
    Takaa n.150mm
     
  3. Mutku

    Mutku Gearhead

    Jössis mikä ajankuva! Jommaltakummalta noista junioreista ois kiva kuulla, että kuis äitee polkas Heimolla menemään mummolan raitilla kylän moonshinejääristä sladissa ohi armon vuonna 1970!!!
     
  4. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

    Varmaan totta joka sana, enkä epäile jenkkien ammattitaitoa yhtään.
    Tarkoitin lähinnä, kun ostaa valmiin auton, ei tiedä onko se Arquímedis:sin, vai Jimin rakentama. Iso osa harastuksesta on rakentelu, ainakin mulle. Ajelu vasta marmelaadi leivän päällä 8)
     
  5. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    KIITOKSIA! Vain 4cm liian edessä, ilmankos ei viskoflekti mahtunut.
    Nyt uudet jäähdyttäjänletkut jostain. EDIT: SWT:n hyllystä löyty..
     
  6. arskazone

    arskazone Double Gearhead


    Jep,jep ja yleensä halvalla ei saa kuin paskoo,oli maa mikä hyvänsä.
    Pois se malka vain jenkin(jim?) silmästä.
    Kyllä mulla on useita tuttuja jotka eivät ajele autoillaan(jenkit)
    juuri lainkaan.Yhelkii parikymmentä vehettä,hienon viime kesän jälestä
    kysyin:eek:okko paljo ajellu? Nooh,jokaisella-ajoin tallista pihalle että
    sai siivottua & takaisin talliin...hänen mottonsa on:haluu vaan brägätä.
    Eli on meitä moneen junaan!
     
  7. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

    No se on selvää ettei halvalla saa kuin paskoo. Vaan kuis sitten kun kalliilla ostaa paskoo.
    Mitä ajeluun tulee, niin niin paljon kilsoja kesässä, kuin säät ja lompakko sallii. Kenelle näitä säästelee. Perikunnalle kiistakapulaksi :(
     
  8. Rytsola

    Rytsola 2nd gear

  9. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Noita itsekin katselin tai oikeastaan satsia jossa on sekä eteen että taakse.
    Tekstissä sanotaan että tehtaalla on ollut tulipalo ja on toimitusvaikeuksia, tarvittaessa kannattaa kysyä toimitusaika etukäteen. Jos nyt saksasta oikein ymmärsin.

    Itse päädyin nyt kokeilemaan vakio HD-iskareita Karilta.

    Ai niin ensi viikolla kulkisi hankalasti postitettavaa omien tavaroiden mukana Teuvalta (sta??) Hämeenlinnaan jos jollain tarvis. Mitä nyt Scudon tavaratilaan mahtuu. Mahd. maanantaina.
     
  10. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Palataas nyt tähän "keulimiseen" koska se on kuumentanut tunteita od:lle tyypilliseen tapaan. Avaan vähän mitä hain. Ihan ok mulle että kaverit tuo toinen toistaan hienompia(kalliimpia) laitoksia, mikäs siinä jos on niput kunnossa. Itse vaan arvostan enemmän näitä kavereita jotka tekevät siellä pikkuruisissa talleissa duunia auton eteen eikä vain klikkaile nettiostoksia. Jokainen toki harrastaa miten harrastaa eivät kaikki osaa tehdäkkään näihin yhtään mitään. Jokainen tavallaan.
    Noissa näyttelyissäkin on ihmeen paljon ollut tuota "uutta" kalustoa niin Corvettea,Camaroa,Challengeria tms. Ostetaan uusi auto,pyöräytetään alle erikoisemmat vanteet,madalletaan ja ajetaan näyttelyyn. Huh,ei vaan tipu mulle. Arvostan työtä mikä on tehty auton eteen ,en ostosuorituksia. Voin olla yksin ajatusteni kanssa mutta epäilen joku muukin näkee tämän. Klunssilan T/A on hienosti taltioitu ja osaavissa käsissä selkeästi.
     
  11. Make.S

    Make.S Gearhead

    Jos lotossa napsahtas, tuskin makaisin enää tallin lattialla naama kittipölyssä tahi jotain helmoja hitsailemassa...Korkeintaan jotain hienoja hipopalikoita bolt on tyylillä ruuvailisin kiinni.
    Lisää vaan "keulimista"
     
  12. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     
  13. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

    99.9 %:lla meistä kädettömistä jää moinen kunnostus tekemättä aikavälillä, jolla homman teit. Tai yleensäkään viemättä projekti maaliin. Kova suoritus - hattu päästä.
     
  14. Mutku

    Mutku Gearhead

    Jeah, ikuisuusaihe tää tosiaan, että harrastaako "selkänahalla" vai paksulla lompakolla, omilla rakennustaidoilla vai rahamiehen klikkauksilla. Tai jotain.

    Mun mielestä molempia harrastajia tarvitaan, oikeesti. Meinaan, että uskomattomia taikureita ovat ne jotka elvyttävät/pelastavat/kunnostavat enempivähempi lohduttomista romuaihioista helmiä. Ja jos vaikka isolla (?) rahalla sitten myyvätkin tekemänsä vekottimen jollekin säästäväiselle tai muuten vaan maksukykyiselle harrastajalle, niin eikös siinä kaikki hyödy?

    Toistuvasti on muuten tullut vastaan seuraava ylläkin julkilausuttu juttu:
    - semmonen riittävän monta autoa rakentanut harrastaja loihe lausumaan, että jos lotossa voittais, ni hommais kyllä valmiin vehkeen ja jättäis karut hommat ihan mielellään jo muille.
    - että teettäis mm. just ne peltihommat isolla rahalla muilla, kun kerran ois kerrankin varaa.
    TSÄDÄNG että allekirjoittanut pystytukka veti ekalla kerralla tuon kuultuaan just tallin tervasumpit väärään kurkkuun! Että tuokin kaikenosaaja ihan pokerina tossa housut nilkoissa jo kääntää takkia? Mitä tapahtui sille Sventuuva-asenteelle, että lähdetään mieluummin kottikärryjä työntämään korpeen hakku olalla ja muristaan mennessään: "...tosiharrastaja kuulkaa kaivaa ne malmitkin itse..."

    Noo, kun tarpeeksi moni vanhempi tai ainakin kokeneempi tieteenharjoittaja on sitten tullut samalla tavalla kaapista, niin jopa allekirjoittanut on oppinut tuon sisäistämään. Ja ymmärtämään tuon järkevyyden.

    Mutku sitä ihan luonnostaan vaan antaa enempi rispektiä sille harrastajalle, joka on käynyt harrasteautonsa omin pikku kätösin läpi ja osaa jotain muutakin kuin puhua puhelimeen jos tulee harrastuksessa teknisiä haasteita, vastoinkäymisiä tms.?
     
  15. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     
  16. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

  17. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

  18. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    On näköjään asiallinen paketti sopivaan hintaan.

    Suomesta ei saa kuin aihion tuohon hintaan.
    Jos tuon joku suomeen hakee, niin isot peukut täältä.
     
  19. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Myyty !!!
     
  20. RS23V0E

    RS23V0E 2nd gear

Kerro tästä muillekin!