1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

Mopar simpukan kääntövarsi sopivuus ongelma 70-luku

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja mätkä, 6.10.2017.

 1. mätkä

  mätkä Gearhead

  Kaverin 72 Satelliteen on tullut jo kahteen kertaan väärä osa. Simpukan sektoriakselin boori on liian pieni. Varaosakatalookit näyttää kääntövartta 1 1/8" sektoriakselille. Autossa oleva simpukka ja ilmeisen alkuperäisen oloinen on ilmeisesti 1 1/4".

  Olisko jollain hajua tollasen "isomman" varaosanumerosta?? Aikalailla samoja taitavat kääntövarret olla monessa saman aikakauden eri Mopar-tuotteissa.
   
 2. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ainakin -73 on 1 1/4" akseli...
   
  mätkä tykkää tästä.
 3. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Ao asiaan en voi auttaa mutta tietääkseni n. 1972 kieppeillä MoPar simpukat muuttuivat silleesti että sektoriakselin laakerointi muuttui neulalaakeroinnista liukulaakeroiduksi. Ja samaasa yhteydessä sitten tuon boorituksen dia kasvoi muutaman millin. Onko kyseinen Satellite early vai late -72? Jos tuo muutos on tapahtunut kesken mallivuoden niin voihan se olla mahdollista että teillä on original simpukka autossa. .
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 5. mätkä

  mätkä Gearhead

  Iso kiitos BRAKE DRUM:ille. Auto on kyllä valmistenumeronkin mukaan 1972 mutta jos tosiaan kesken mallivuoden vaihtunut simpukka. Ovessa on myös tarra "manufactured for export". Saattaa sekin sekoittaa pakkaa. Koitamma tuollaista Moogia seuraavaksi.
   
 6. Tiplu

  Tiplu 1st gear

  Lainataas vähän aihetta,-73 Furyyn simpukan kääntövarsi hakusessa. Siis booritus muuttuu -72? Ovat senverran hintavia raudan kappaleita että mieluusti ihan ekalla kerralla olis sopiva! Hommaa hankaloittaa vielä olematon kielipää:( Oisko vinkkiä millanen sopis?
   
 7. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Olikos B-kopassa sama simpukka?
  Mulla -68 Polarassa vaihtui simpukka -73 Monacon simpukkaan. Sektoriakseli on sama. Jos Tiplun fury on tehostetulla simpukalla niin sitten saat varautua hieman hintavampaan osaan. Näytti E-bayssä olevan sekä tehostettuun että tehostamattomaan simpukkaan varsia.
  Kun joudut ostamaan niin osta NOS osa.
   
 8. mopar-mikko

  mopar-mikko 3rd gear

  Ostin tommosen just keväällä 67 Furyyn Marjakankaan koneliikkeestä. Tuli joku aika vanhan oloinen mutta uusi noin 120E. Tiedän kanssa ton boordi jutun, mutta en tehostettuun 65-73 C-bodyyn ole edes löytänyt kuin yhden laisia. Näissä kaikki samalla?
   
 9. Tiplu

  Tiplu 1st gear

 10. maxvo2

  maxvo2 Gearhead

  Muokattu: 28.10.2018
 11. GBS

  GBS 2nd gear

  Mulla ois akuutti tarve pienispooriselle pitmanille. Oisko noit?
   

Kerro tästä muillekin!