Mopari miehet Las Vegasissa!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dodge, 22.3.2007.

  1. kole

    kole 3rd gear

    eikun moro vaan reissupekat!
    Hienoja kuvia ja hienoja autoja. Aika ruma se avo Cuda 8)
    Ei se Plyma siellä takana ollut sekään paha. Hieno reissu teillä, rispektiä sinne vaan.
     
  2. jallu360

    jallu360 1st gear

    Tassa viimehetken valiaikatietoja.
    Tanaan aamulla kaytiin nascar autojen kyydissa las vegasissa,olemme nyt wiljamsissa pikku kyla arizoonassa.aamulla jatkamme grand canyonille ja sielta takaisin vegasiin hankkimaan lisaa dollareita.Matkalaukkuja on jouduttu ostamaan lisaa etta saamme kaikki osat mukaan loput tulee kontissa.Reissu on ollut tosi mahtava !On nahty vaikka mita ameriikan ihmetta .Laitamme lisaa kuvia ja juttuja kun kerkeemme.Kuvia olen ottanut n.700 kpl

    T: DODGE 8)
     
  3. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Moparhörhöt kotiutuneet nyt amerikan reissulta kaikki ehjin nahoin, tosin ehkä vähän punoitusta havaittavissa - joka siis johtuu auringosta.. Kolmessa osavaltiossa risteiltiin yli 2000 mailia kertyi ajoa California, Arizona ja Nevada nähtiin. Kyllä amerikassa vanhoja autoja edelleen löytyy kunhan jaksaa vaan etsiä, mutta halvalla niitä ei kyllä sieltäkään enää tahdo saada.
    Kuvia lisätty kansioon, yhteensä yli sata kuvaa ja lisää laitetaan kunhan keritään!
    http://kuvablogi.com/diaesitys/4221/3/[/quote]
     
  4. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Tuttuja maisemia, viime kesänä ajettiin toiseen suuntaan: Ylhäältä rannikkoa alas - Hollywood - Vegas - Hoover Dam (+45 C) - Williams - Grand Canyon - Monument Valley - ja siitä takas pohjoiseen, 4500 mailia yhteensä. Kiitos kuvista!
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sitä se jetlag tekee. Lisää kuvia odotetaan.
     
  7. spinout

    spinout Gearhead

    Nice pics.. Oliko ne romisautokuvat ekan sivun alaosassa sieltä Don Pettyn privaattiklaanilta vai jostain yleisestä romiksesta? Millai osasittekin ohjata nosenne juuri oikeisiin (mopar)paikkoihin ja löytää ne.. ei varmaan summamutikassa :-?
     
  8. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Tuolla blogissa käskettiin ilmoittaa asiattomista kuvista.
    Melkein jouduin ilmoittamaan kaikista, joissa Mopareita on kohdeltu kaltoin....
    mielenkiintoisia kuvia kyllä - lisää vaan !
     
  9. MoParMike

    MoParMike 1st gear

    hienoja oli kuvat...kivasti meni ilta kattelessa ja haaveillessa että ehkä joskus minäkin...
    varmaan ne iltakinkerit ollu näkemisen arvoset...meinaan nuista eri orkestereista kun kiinnostas osa nähdä livenä 8)
     
  10. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

  11. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Vielä lisätty muutamia kuvia..
    Romiskuvat, jossa pääasiassa siipimopareita vierivieressä ovat juuri Pettyn laanilta. Iso purkaamo jossa pääasiassa loppuun kaluttuja 60-70 luvun autoja on dessert valley auto parts - purkamo Phoenixissa. Samalta purkamolta ovat myös ne autot jotka seisovat betonialustalla, nämä ovat purkamiselta säästettyjä yksilöitä ja siten myös myynnissä. Sitten on kuvia jotka ovat yksityisen keräilijän omakotitalon takapihalta jossa näkyy pensaiden seassa vanhempaa moparkalustoa mm. FBI:n käytössä ollut limo imperial jota omistaja esittelee meille. Näihin kaikkiin paikkoihin meidät opasti henkilökohtaisilla suhteillaan matkamme kokeneena ameriikan kävijänä ja oppaana toiminut Seppo.
     
  12. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  13. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Ehdin vasta nyt lueskella tuota toisiksi uusinta Mopar Collector's Guide lehteä ja huomasin että siellä on pieni juttu porukastanne kuvan kera.

    Haluutteko että skannaan sen?
     
  14. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Tulikos sieltä mitään tuliasia ?
     

Kerro tästä muillekin!